ECONNETIC. Future energy. Realized.

ECONNETIC ontwikkelt, financiert, realiseert en beheert hernieuwbare energieprojecten voor (lokale) overheden en het bedrijfsleven. We zijn een onafhankelijk full service energie-adviesbureau.

Wij geven helder advies en treden op als samenwerkingspartner om duurzame energieprojecten écht van de grond te krijgen. We regelen de financiering, denken mee in de ontwikkeling en zorgen ervoor dat projecten gerealiseerd worden. We hebben een ondernemend team van duurzame energieprofessionals die advies geven en ook echt dóen. Met een werkwijze die transparant is voor alle betrokken partijen, zorgen wij voor een duurzaam eindresultaat wat – letterlijk – energie oplevert!

Onze missie
Samen met ons team, onze opdrachtgevers, partners en leveranciers maken wij hernieuwbare, duurzame energie bereikbaar voor iedereen.

Onze visie
ECONNETIC wil fossiele energie overbodig maken! Om de energietransitie te realiseren, werken we iedere dag aan hernieuwbare energieoplossingen voor overheden en het bedrijfsleven. We geven advies én voeren uit op een transparante en toekomstbestendige wijze.

Met slimme oplossingen bijdragen aan een toekomstbestendige energietransitie. Op welke manier doet u mee?

ZON
Samen sterk in het opwekken van zonne-energie én het aantrekken van financiering. Dit doen we voor bedrijven(terreinen) en overheden met projecten zoals ‘Zon op Bedrijfsdaken’.

WIND
Samen met u creëren we draagvlak voor windmolens in de omgeving. We zorgen ervoor dat de financiering rondkomt en het project startklaar is. Zo helpen wij overheden en bedrijven bij het behalen van de gewenste resultaten.

WARMTE
Warmte is duurzame energie die eigenlijk overal om ons heen is. In de lucht en in de grond. Wilt u gebruikmaken van bodemwarmte of warmte uit de lucht, dan begeleiden wij u bij het complexe proces van idee en financiering naar realisatie.

ECONNETIC. Future energy. Realized.
Jeroen Willems

 

Hoofdstraat 248 
3972 LK Driebergen-Rijsenburg
T. +31 (0)343 445 398
E. info@econnetic.nl 
I. www.econnetic.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
ProfiNRG zoekt:

Technisch verkoper grootzakelijke sector

ProfiNRG zoekt een technisch verkoper grootzakelijke sector
Fulltime • Utrecht
AliusEnergy zoekt:

Marketing & Communicatie specialist

AliusEnergy zoekt een Marketing & Communicatie specialist
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!