logo
wvhj2023
bedrijf-logo-givenergy-europe
Pelmolenlaan 16-18 3447GW Woerden (Nederland)
Isa van der Werf

GivEnergy Europe

GivEnergy is een gerenommeerde fabrikant van omvormers, batterijen en ondersteunende software. Samen vormen de producten een end-to-end ecosysteem voor klanten om hun energie te beheren en tegelijkertijd de CO2 uitstoot te verminderen. Alle producten worden gefabriceerd in eigen fabrieken en ontwikkeld door het in-house R&D team.

Het bedrijf is opgericht in 2018 in de UK en is snel uitgegroeid tot marktleider in energieopslag. Vanwege het succes heeft het bedrijf de vleugels uitgeslagen in Europa. Het hoofdkantoor en magazijn van GivEnergy Europe zijn gevestigd in Nederland. Op het hoofdkantoor bevindt zich o.a. het technische support team, die installateurs in de eigen taal kan bijstaan als ze ergens tegenaan lopen.

We bieden een compleet assortiment energieopslagsystemen, voor huishoudens en bedrijven. Enkelfase en driefase producten zijn beschikbaar. Onze batterijen worden gemaakt met LiFePO4 technologie, waardoor ze de veiligste in de markt zijn. Ze zijn recyclebaar, kobalt-vrij en niet-ontvlambaar. Ten slotte, willen we klanten inzicht en controle geven in hun eigen systeem. Dit kan door middel van gebruik van de GivEnergy cloud of in de app. Hier kunnen ze hun eigen systeem beheren in het gepersonaliseerde dashboard.

Onze missie: empowering energy freedom for all. Dit bewerkstelligen we door producten te maken van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Of het nu is door optimaal gebruik te maken van zonnepanelen of door de batterij op te laden met behulp van het daluren tarief, het GivEnergy systeem levert wat we beloven.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines