Solar Magazine - GivEnergy Europe
Pelmolenlaan 16-18
3447GW Woerden (Nederland)
Contact: Isa van der Werf
Telefoon: +31 (0)85 760 52 75

GivEnergy Europe

GivEnergy is een gerenommeerde fabrikant van omvormers, batterijen en ondersteunende software. Samen vormen de producten een end-to-end ecosysteem voor klanten om hun energie te beheren en tegelijkertijd de CO2 uitstoot te verminderen. Alle producten worden gefabriceerd in eigen fabrieken en ontwikkeld door het in-house R&D team.

Het bedrijf is opgericht in 2018 in de UK en is snel uitgegroeid tot marktleider in energieopslag. Vanwege het succes heeft het bedrijf de vleugels uitgeslagen in Europa. Het hoofdkantoor en magazijn van GivEnergy Europe zijn gevestigd in Nederland. Op het hoofdkantoor bevindt zich o.a. het technische support team, die installateurs in de eigen taal kan bijstaan als ze ergens tegenaan lopen.

We bieden een compleet assortiment energieopslagsystemen, voor huishoudens en bedrijven. Enkelfase en driefase producten zijn beschikbaar. Onze batterijen worden gemaakt met LiFePO4 technologie, waardoor ze de veiligste in de markt zijn. Ze zijn recyclebaar, kobalt-vrij en niet-ontvlambaar. Ten slotte, willen we klanten inzicht en controle geven in hun eigen systeem. Dit kan door middel van gebruik van de GivEnergy cloud of in de app. Hier kunnen ze hun eigen systeem beheren in het gepersonaliseerde dashboard.

Onze missie: empowering energy freedom for all. Dit bewerkstelligen we door producten te maken van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Of het nu is door optimaal gebruik te maken van zonnepanelen of door de batterij op te laden met behulp van het daluren tarief, het GivEnergy systeem levert wat we beloven.Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!