logo
wvhj2023
bedrijf-logo-ampyr-solar-nederland
Winthontlaan 200 3526KV Utrecht
Johan Overtoom

Ampyr Solar Nederland

Ampyr Solar Nederland is onderdeel van een Europese organisatie en biedt diepgaande lokale kennis en expertise op het gebied van zonne-energie projectontwikkeling met kantoren in Utrecht & Maastricht.

AMPYR Solar Europe is een onafhankelijke zonne-energieprojectontwikkelaar en IPP (Independent Power Producer) met hoofdkantoor in Maastricht, Londen en Frankfurt en Berlijn. Het bedrijf heeft interne capaciteit voor het gehele traject van projectontwikkeling, financiering, bouw, exploitatie en verkoop van energie. AMPYR Solar Europe profiteert van een uniek platform dat wordt ondersteund door een zeer ervaren sponsor groep: AGP Sustainable Real Assets ondersteunt met uitgebreide ervaring in het opzetten en exploiteren van grootschalige duurzame energieplatforms, Hartree Partners levert geavanceerde energiehandels analyses en oplossingen zonder CO2-uitstoot.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Marktgids Zonne-energie 2024
De Solar Magazine Marktgids Zonne-energie 2024 biedt een totaaloverzicht van de zonne-energiemarkt en is een bijlage van de december 2023-editie van Solar Magazine. De Marktgids Zonne-energie 2024 kent dit jaar 14 rubrieken met onder meer de volgende...
Bekijk alle magazines