logo
wvhj2023
bedrijf-logo-triple-solar-bv
Programmeurstraat 6-B 1033MT Amsterdam (Nederland)
​Cees Mager
Installateur

Triple Solar BV

TRIPLE SOLAR BV - PVT PANELEN

Verwarmen zonder gas met het stille Triple Solar PVT paneel. Het Triple Solar® PVT warmtepomppaneel systeem bestaat uit een PVT Paneel en een water/water warmtepomp. Het slimme Triple Solar PVT Zonnepaneel levert zowel elektriciteit en warm water (tapwater en warm water voor de vloerverwarming) als bron voor de warmtepomp. Zónder gas. En dat in alle seizoenen, 24 uur per dag. Verwarmen zonder gas met het stille Triple Solar PVT paneel.

Hoge energieprestatie
Een Triple Solar®-systeem gaat zeer zuinig om met de opgewekte elektriciteit. De SPF, ook wel SCOP genoemd, is de maat voor energie-efficiëntie op jaarbasis. Een goed gedimensioneerd Triple Solar®-systeem heeft een uitzonderlijk hoog bewezen rendement. Voor ruimteverwarming is een SPF van 5,6 haalbaar, voor tapwater een SPF van 3,8. Dit houdt in dat iedere kWh elektriciteit gemiddeld over een jaar 5,6 kWh warmte genereert. Deze waarden zijn gemeten door TNO in Nederland en vastgelegd in een gelijkwaardigheidsverklaring. Hiermee is Triple Solar één van de zuinigste verwarmingssystemen verkrijgbaar.

Wat is een PVT warmtepomppaneel?
Met het warmtepomppaneel sla je twee vliegen in één klap. De voorkant bestaat uit fotovoltaïsche cellen (PV) die zonlicht omzetten in elektriciteit. De achterkant is een thermische wisselaar (T). Die zorgt, samen met de stille water/water warmtepomp, voor verwarming en warm water. Kortom: een complete oplossing voor duurzame energie.

Waarom Triple Solar PVT panelen?
Warmte voor het héle huis, voor zowel verwarming als tapwater

✓ Werkt 24 uur per dag, dus ook ’s nachts en bij bewolking
✓ Hoog rendement, waardoor lage elektriciteitskosten
✓ Warmte en elektriciteit uit hetzelfde paneel
✓ Geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw
✓ Geen gasaansluiting meer nodig
✓ Geschikt voor elk type dak
✓ Onderhoudsarm en geruisloos
✓ Lange levensduur

Hoe werkt het Triple Solar PVT paneel systeem?
Bekijk de video en leer in 50 seconden hoe het Triple Solar PVT paneel systeem werkt.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines