Maarssenbroeksedijk 37
3542 DM Utrecht
Contact: Cees van de Werken
Telefoon: + 31 (0)30 265 8512

ProfiNRG, groothandel en installateur

ProfiNRG is een leidende bouwer en O&M-partij voor grootschalige zonne-energie installaties vanaf 250kWp en leverancier van totaalpakketten aan installateurs vanaf 100kwp. Al meer dan 10 jaar, leveren wij uitgekiende zonne-energie installaties aan onze klanten. Wij werken rechtstreeks in opdracht van agrarische en grootzakelijke bedrijven, overheden, bouw- en installatiebedrijven, of in opdracht van ontwikkelaars. Wij hebben reeds meer dan 1.500 zonne-energie installaties ontworpen en gerealiseerd met een totaalvermogen van 250 MW. We hebben installaties in aanbouw met een vermogen tussen 250kWp en 66MWp.

U kunt bij ons terecht voor:

  • SDE+ begeleiding en aanvraag
  • Systeem ontwerp; stringindeling, opbrengst-, omvormer-, kabel- en ballastberekening, legplan, …

Waarom ProfiNRG?

  • Wij leveren de best ontworpen installaties met maximaal vermogen tegen minimale kosten.
  • Wij beschikken over een grote eigen technische expertise en beschikken over alle benodigde certificaten en keurmerken (ISO9001, ISO14001, VCA**, Uneto-VNI, Zonnekeur, SEI erkend)
  • Wij zijn gericht op innovatie, samenwerking en kennisdeling en dragen daarmee bij aan de benodigde versnelling van de energietransitie.
  • Met onze ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst uw veilige keuze als solide zonne-energie EPC.
  • Wij werken slechts samen met tier-1 leveranciers als Jinko Solar en Huawei.
  • Wij zorgen gedurende de gehele levensduur van uw zonne-energie installatie voor een goed werkend systeem en een zo hoog mogelijk rendement.

Kijk op onze site voor meer informatie of neem contact met ons op: 00 31 (0)30 265 8512.


Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Solar Monkey zoekt:

Customer Success Manager BeNeLux, focus België

Fulltime (40 uur) - 2595AN
PVO International zoekt:

Assortimentsbeheerder

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!