Libra Energy


Libra Energy. Vanaf onze oprichting in 2007 zijn we volledig gericht op het optimaal vervullen van de wensen en verwachtingen van onze klanten. Door onze internationale business ervaring in zowel de netgekoppelde als autonome zonne-energie branche volledig aan onze klanten ter beschikking te stellen zijn we erin geslaagd een leidende positie te verwerven als gespecialiseerde PV Importeur/ distributeur.

Klanttevredenheid
Wij doen er alles aan om onze klanten te ondersteunen. Het is voor ons erg belangrijk dat wij de wensen van onze klanten goed begrijpen en dat we een goede basis kunnen leggen voor een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Innovatie
Wij hebben een brug gebouwd tussen onze klanten en fabrikanten en vice versa. Er is en wordt veel zorg besteed aan het opbouwen van goede relaties voor de lange termijn met onze klanten en leveranciers.

Toegevoegde waarde
Wij realiseren ons dat wij als importeur/ distributeur voortdurend moeten vernieuwen om onze partners een echte toegevoegde waarde te bieden. Wij doen er alles aan om onze prestaties op alle gebieden continu te verbeteren. Wij vinden dat u dit gewoon van ons mag verwachten.

Libra Energy
Tim Eijpe

Molenwerf 30-32
1911 DB Uitgeest
T. +31 (0)251 656 277
E. marketing@libra.energy
I. www.libra.energy

 

 

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
BayWa zoekt:

Sales Representative (België)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • België
AliusEnergy zoekt:

Werkvoorbereider elektro

AliusEnergy zoekt een werkvoorbereider elektro
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!