Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bijeenkomst zonne-energie in Leeuwarden druk bezocht

Bijeenkomst zonne-energie in Leeuwarden druk bezocht

Afgelopen week vond de informatiebijeenkomst ‘Ik wil Watt op mijn dak!’ plaats in wijkcentrum de Froskenburch te Aldlân. Samen met bedrijven en onafhankelijke adviseurs uit de regio organiseerde de gemeente Leeuwarden een middag vol informatie over de kansen van zonnepanelen en zonne-energie bij inwoners. Met een voortdurende toestroom en een totaal van ruim tweehonderdvijftig bezoekers kijkt de organisatie tevreden terug op deze geslaagde middag.

Door het grote aantal aanbieders en de vele mogelijkheden is het voor huiseigenaren vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Met het energieloket ‘Slim wonen in Leeuwarden’, de energiecafés en het evenement ‘Ik wil Watt op mijn dak!’ assisteert de gemeente Leeuwarden haar inwoners bij hun keuzes. De gemeente Leeuwarden wil haar inwoners stimuleren om te investeren in energiezuinig wonen, doelstelling van de gemeente Leeuwarden is namelijk om in 2020 fossielvrij te zijn.
Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

Elektromonteur

Slim Opgewekt zoekt een fulltime elektromonteur.
Fulltime • Arnhem
Zonneplan zoekt:

Junior Accountmanager

Zonneplan zoekt een Junior Accountmanager
Fulltime • Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!