Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bijeenkomst zonne-energie in Leeuwarden druk bezocht

Bijeenkomst zonne-energie in Leeuwarden druk bezocht

Afgelopen week vond de informatiebijeenkomst ‘Ik wil Watt op mijn dak!’ plaats in wijkcentrum de Froskenburch te Aldlân. Samen met bedrijven en onafhankelijke adviseurs uit de regio organiseerde de gemeente Leeuwarden een middag vol informatie over de kansen van zonnepanelen en zonne-energie bij inwoners. Met een voortdurende toestroom en een totaal van ruim tweehonderdvijftig bezoekers kijkt de organisatie tevreden terug op deze geslaagde middag.

Door het grote aantal aanbieders en de vele mogelijkheden is het voor huiseigenaren vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Met het energieloket ‘Slim wonen in Leeuwarden’, de energiecafés en het evenement ‘Ik wil Watt op mijn dak!’ assisteert de gemeente Leeuwarden haar inwoners bij hun keuzes. De gemeente Leeuwarden wil haar inwoners stimuleren om te investeren in energiezuinig wonen, doelstelling van de gemeente Leeuwarden is namelijk om in 2020 fossielvrij te zijn.
Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Solaris Industria zoekt:

Accountmanager Solar

kWh People zoekt voor Solaris Industria een Accountmanager
Fulltime • Utrecht
Libra Energy zoekt:

Stagiair Clean Projects

Libra Energy biedt een Uitdagende stage bij snelgroeiende organisatie in duurzame energie
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!