Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Lancering Solar Valley op 18 juni in Utrechtse waarden

Lancering Solar Valley op 18 juni in Utrechtse waarden

Holland Solar-lid Van den Pol Elektrotechniek, de Kamer van Koophandel Midden-Nederland en asbestspecialist Koenders & Partners lanceren in Benschop op 18 juni Solar Valley. Kernidee van Solar Valley is om alle daken in de Utrechtse Waarden vol te leggen met zonnepanelen. De uiteindelijke jaaropbrengst zou veertig miljoen kilowattuur zonnestroom moeten bedragen. Het gaat om het poldergebied tussen Lek, A2 en A12, met daarin de gemeenten IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het totaal dakoppervlak binnen de Utrechtse Waarden ongeveer 518 hectare bedraagt. Daarvan kan circa zestig procent rendabel worden gebruikt om zonne-energie op te wekken met de potentiële opbrengst van ruim veertig miljoen kilowattuur en een besparing van acht miljoen euro per jaar. Er is een totaalinvestering nodig van circa zeventig miljoen euro nodig. Het rendement op die investering komt bij de huidige energieprijs en stand van de techniek volgens de initiatiefnemers op circa elf procent.
Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

BeLux Service Engineer VIP

SolarEdge zoekt in België een BeLux Service Engineer VIP
Fulltime • België
Libra Energy zoekt:

Stagiair Data Analist

Libra Energy zoekt een Stagiair Data Analist.
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!