Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
4.320 zonnepanelen op dak van DSV in Brussel

4.320 zonnepanelen op dak van DSV in Brussel

Logistieke dienstverlener DSV Solutions heeft op haar bedrijfsgebouw in Brussel 4.320 zonnepanelen in gebruik genomen. De zonnepanelen hebben een totaal vermogen van 1.036 kilowattpiek. Dat komt overeen met een jaarlijkse elektriciteitsproductie van 932 megawattuur (MWh), genoeg om het jaarlijks verbruik van 226 gezinnen te dekken.

Het gaat naar verluidt om één van de grootste installaties van zonnepanelen op eenzelfde dak in Brussel. Het totale vermogen ligt net onder het vermogen van de installatie die gerealiseerd werd op de gebouwen van de Haven van Brussel. Het project is zodanig ontwikkeld dat – in overleg met de Brusselse regulator voor energie Brugel en de netbeheerder voor elektriciteit en aardgas Sibelga - DSV maximaal kan gebruikmaken van de lokaal opgewekte groene stroom.De installatie werd gerealiseerd door projectontwikkelaar Orka.
Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Elektromonteur

E2-Energie zoekt een elektromonteur
Fulltime • Duiven
Janszon zoekt:

Coördinator Service en Onderhoud zonne-energie

Janszon zoekt een coördinator Service en Onderhoud zonne-energie in Amsterdam
24-36 uur • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!