Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vierde Solar Tour vindt op 19 juni plaats in Solar City 2013 Wageningen

Vierde Solar Tour vindt op 19 juni plaats in Solar City 2013 Wageningen

Na drie succesvolle Solar Tours tijdens de Solar Days organiseren Agentschap NL en het Solar Energy Application Centre (SEAC) op 19 juni de vierde Solar Tour van dit kalenderjaar. Plaats van handeling is Solar City 2013, oftewel Wageningen.

Men bezoekt onder meer het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW), het duurzaamste gebouw van Gelderland. Waar men nooit stil staat, getuige onder meer proefopstellingen met pv-folie en met planten die stroom uit zonlicht opwekken. Verder kijkt men rond op het spectaculaire sportcomplex De Vlinder. De volop in glas geïntegreerde pv-panelen zorgen hier niet alleen voor transparantie - de diverse sportactiviteiten zijn overal te volgen - maar ook voor sfeer en beschutting in de corridors en op het centrale plaza. En er wordt kennisgemaakt met een zeer gevarieerd aanbod aan initiatieven, waarbij bedrijven en burgers, huurders en eigenaren mogelijkheden combineren en samen profiteren. Aanmelden voor deelname kan hier.
Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

Technical Service Engineer – Tier 2

SolarEdge zoekt een Technical Service Engineer – Tier 2
Fulltime • Vianen
Zon & Zo zoekt:

Commercieel adviseur MKB

Zon & Zo zoekt een commercieel adviseur MKB
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!