Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Twaalfhonderdvijftig Femtogrid Power Optimizers verkocht door FocuS-E

Twaalfhonderdvijftig Femtogrid Power Optimizers verkocht door FocuS-E

FocuS-E BV heeft onlangs een dubbele Femtogrid mijlpaal behaald met de verkoop van twaalfhonderdvijftig stuks Femtogrid Solar Power Optimizer PO300, inmiddels  zijn er in totaal bijna vijfentwintig honderd exemplaren verkocht. De units zijn gebruikt voor installaties in Nederland als in het buitenland. Hierbij gaat het om installaties in België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Turkije en Slovenië. Hiermee tonen zij aan dat er een markt is voor het optimaliseren van pv-systemen op module-niveau; zowel in Nederland als daarbuiten.

De verkoop in Nederland heeft geresulteerd in vijftig Femtogrid-installaties die middels Femtogrid Monitoring in kaart worden gebracht, waarbij het met name gaat om installaties van acht tot en met twaalf panelen. Door gebruik te maken van Femtogrid Monitoring is het voor FocuS-E BV mogelijk om per Femtogrid installatie na te gaan of alle panelen energie opwekken en hoeveel energie er per paneel wordt opgewekt. Lees het bijgevoegde persbericht of bezoek de website van FocuS-E BV voor meer informatie.
Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Installateur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Installateur
Fulltime • Alblasserdam
Anoniem zoekt:

Customer Support Technician – Solar

Een anoniem bedrijf zoekt een Customer Support Technician – Solar
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!