Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
The Solar Future '13: PolderPV voorspelt potentie van meer dan 250 megawatt in 2013

The Solar Future '13: PolderPV voorspelt potentie van meer dan 250 megawatt in 2013

'Luis in de pels' van de statistici in Nederland - Peter Segaar van PolderPV - onthulde zojuist op The Solar Future zijn berekeningen over de omvang van de Nederlandse zonne-energiemarkt. Segaar telt inmiddels in Nederland circa 812 bedrijven die zonnepanelen leveren en/of installeren. Ruim twaalf procent van deze bedrijven heeft zich volgens Segaar bij AFASE gevoegd en keert zich tegen de importheffing vanuit de Europese Unie.

Gezamenlijk zouden deze bedrijven in 2013 op de Nederlandse markt tweehonderdzestig megawatt kunnen afzetten. Eind 2012 zou er 175 megawatt geïnstalleerd zijn, met een totaal geïnstalleerd vermogen van 320 megawatt eind vorig jaar. Echter enkele uren voor de presentatie van Segaar wist de statisticus te ontdekken dat het CBS het afgezette vermogen van 2012 opgekrikt heeft naar 195 megawat. Dit zou de cijfers van Segaar met nog eens twintig megawatt verhogen. Voor 2013 durft Segaar zich amper aan harde cijfers te wagen, hij voorspelt tenminste een groei van 250 megawatt.
Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Head of EPC (Benelux)

Fulltime (40 uur) - Belgium
Sunbeam zoekt:

Accountmanager Solar

Fulltime (40 uur) - Kwikstaartlaan 18 3704 GS Zeist
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!