Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bezoekers congres The Solar Future verwachten 200-250 megawatt nieuwe zonne-energiesystemen in 2013

Bezoekers congres The Solar Future verwachten 200-250 megawatt nieuwe zonne-energiesystemen in 2013

Vanochtend is het congres The Solar Future in het Eindhovense Evoluon van start gegaan. Het congres werd geopend door Edwin Koot, ceo van het organiserende SolarPlaza. Koot hield bij zijn kick-off een mini-enquête onder de bezoekers. Daaruit bleek dat ruim de helft van de aanwezigen (circa honderdtachtig bezoekers) in 2013 een marktvolume van tweehonderd tot tweehonderdvijftig megawatt verwacht binnen Nederland. Onder meer Dennis Gieselaar (Oskomera Solar Power Solutions) en Erik de Leeuw (Centrosolar Benelux) verwachten een volume van meer dan tweehonderdvijftig megawatt. In 2020 verwacht het merendeel van de aanwezigen dat het geïnstalleerde vermogen in Nederland tussen de vier en zes gigawatt bedraagt.

Tenslotte schaarden slechts zes van de aanwezigen zich achter een mogelijke Europese importheffing. Opvallend was dat geen enkele van de aanwezigen een elekrische auto rijdt.
Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
JansZon BV zoekt:

Technisch Medewerker

Fulltime (40 uur) - 1095 AL 490
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!