logo
wvhj2023
hero-image
15 september 2015

Aanbesteding Avans Hogescholen voor zonnepanelen op 5 gebouwen en woningen van medewerkers

Avans Hogescholen heeft een aanbesteding uitgeschreven voor het plaatsen van zonnepanelen op 5 gebouwen en op woningen van medewerkers via een PV-Privéproject.

Avans beoogt via de aanbesteding die morgen sluit en al enkele weken geopend is tenminste 5 inschrijvingen te verkrijgen. De meedingende bedrijven moeten in staat zijn om de gevraagde zonnepanelen voor Avans Hogeschool voor 1 mei 2016 te leveren en te plaatsen, deze bedrijfsvaardig op te leveren en deze daarna ook te onderhouden. De opdrachtnemer verstrekt een verzekerde garantie over de opwekkingsproductie voor 15 jaar.

Daarnaast moet deze partij ook een solide, betrouwbare en duurzame partner zijn voor de medewerkers van Avans Hogeschool, die met deze partij een overeenkomst aangaan voor het leveren en monteren van zonnepanelen op hun woning in het kader van het PV-Privéproject.

De zonnepanelen moeten op de 5 locaties bij elkaar een minimaal subsidiabele jaarproductie - Avans wil SDE+-subsidie aanvragen - van 455 megawattuur behalen. Het gaat om 3 locaties in Breda, 1 in 's-Hertogenbosch en 1 in Bavel.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten