Solar Magazine - Aanbesteding Avans Hogescholen voor zonnepanelen op 5 gebouwen en woningen van medewerkers
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Aanbesteding Avans Hogescholen voor zonnepanelen op 5 gebouwen en woningen van medewerkers

Aanbesteding Avans Hogescholen voor zonnepanelen op 5 gebouwen en woningen van medewerkers

Avans Hogescholen heeft een aanbesteding uitgeschreven voor het plaatsen van zonnepanelen op 5 gebouwen en op woningen van medewerkers via een PV-Privéproject.

Avans beoogt via de aanbesteding die morgen sluit en al enkele weken geopend is tenminste 5 inschrijvingen te verkrijgen. De meedingende bedrijven moeten in staat zijn om de gevraagde zonnepanelen voor Avans Hogeschool voor 1 mei 2016 te leveren en te plaatsen, deze bedrijfsvaardig op te leveren en deze daarna ook te onderhouden. De opdrachtnemer verstrekt een verzekerde garantie over de opwekkingsproductie voor 15 jaar.

Daarnaast moet deze partij ook een solide, betrouwbare en duurzame partner zijn voor de medewerkers van Avans Hogeschool, die met deze partij een overeenkomst aangaan voor het leveren en monteren van zonnepanelen op hun woning in het kader van het PV-Privéproject.

De zonnepanelen moeten op de 5 locaties bij elkaar een minimaal subsidiabele jaarproductie - Avans wil SDE+-subsidie aanvragen - van 455 megawattuur behalen. Het gaat om 3 locaties in Breda, 1 in 's-Hertogenbosch en 1 in Bavel.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Coolblue Energie zoekt:

Accountmanager Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Utrecht
RABLE zoekt:

Account Manager

Fulltime (40 uur) - Delft
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!