Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Stadlander en VolkerWessels starten met realisatie 50 Stroomversnelling-woningen met zonnepanelen

Stadlander en VolkerWessels starten met realisatie 50 Stroomversnelling-woningen met zonnepanelen

Woningcorporatie Stadlander en Aannemersbedrijf Van Agtmaal, een onderneming van VolkerWessels, gaan 50 woningen nul op de meter maken met onder meer zonnepanelen. Het gebeurt in het kader van de Stroomversnelling.

Als deelnemers aan de Stroomversnelling werken Stadlander en VolkerWessels mee aan de verduurzaming van de bestaande sociale huurvoorraad in Nederland. De 50 genoemde woningen worden gerealiseerd op verschillende plekken in het werkgebied van Stadlander.

Alle woningen worden voorzien van een nieuwe schil en nieuwe installatie voor het opwekken en de afgifte van energie via zonnepanelen. Bovendien krijgen de woningen een uitbouw. Hierdoor zijn ze levensloopbestendig en ook geschikt voor slapen op de begane grond. De woningen worden tenslotte voorzien van een nieuwe keuken en badkamer. Het geheel wordt gerealiseerd op basis van een slim bouwsysteem waardoor de overlast voor de huidige bewoners tot een minimum wordt beperkt.

 

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Elektricien (20 x)

Zelfstroom zoekt een Elektricien (20 x)
Fulltime • Zaandam | Lelystad | Groningen | Dordrecht
Wocozon zoekt:

Support Engineer

Wocozon zoekt een Support Engineer
Fulltime • De Meern | Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!