Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Aanleg van 2,3 megawatt zonnepanelen gestart bij ThyssenKrupp Materials Nederland

Aanleg van 2,3 megawatt zonnepanelen gestart bij ThyssenKrupp Materials Nederland

De realisatie van het 2,3 megawatt pv-project van Thyssen Krupp Materials Nederland is gestart. De komende weken worden ruim 13.000 zonnepanelen gelegd op de daken, verdeeld over 2 locaties.

De zonnepanelen zijn als volgt verdeeld: 10.000 voor de vestiging in Veghel en 3.200 voor die in Zwijndrecht. KiesZon doet de investering en exploiteert het totale project de komende tien jaar in een operational lease constructie.

Afgelopen periode is het project technisch ontwikkeld. Ikaros Solar, een toonaangevende zonnestroomontwikkelaar uit België, gaat het project realiseren. Er is gekozen voor dunne film zonnepanelen van Solar Frontier . Dit leidt tot een hogere opbrengst in kilowattuur per kilowattpiek en minder gevoeligheid voor schaduw of een ongunstige oriëntatie. De omvormers worden geleverd door SMA uit Duitsland. De oplevering is gepland voor medio juli 2015.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonnegilde zoekt:

Technisch Projectleider PV-installaties

Zonnegilde zoekt een Technisch Projectleider PV-installaties
Fulltime • Kampen
Libra Energy zoekt:

Stagiair Office Management

Libra Energy zoekt een Stagiair Office Management
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!