Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Fronius introduceert eerste stringomvormer voor projectenmarkt

Fronius introduceert eerste stringomvormer voor projectenmarkt

De Oostenrijkse omvormerfabrikant Fronius presenteert een stringomvormer voor de projectenmarkt. De Fronius Eco stringomvormer is verkrijgbaar in 25.0 and 27.0 kVA.

'Het is de ideale projectomvormer die makkelijk te onderhouden, kostenefficiënt is en een hoge kwaliteit biedt', aldus Martin Hackl, hoofd van de Solar Energy Division bij Fronius International.

HomeNRG, een van de importeurs van Fronius in Nederland, meldt verder dat vanaf deze maand de Symo Hybrid omvormer leverbaar is. Deze kleine driefase-omvormer is voorzien van zogenaamde smart intelligence. Hierdoor wordt automatisch bepaald of de stroom zelfgebruikt, teruggeleverd of opgeslagen wordt. Gelijktijdig wordt de Fronius Solar Battery geïntroduceerd. Deze opslagmodules zijn verkrijgbaar van 4,5 tot 12,0 kilowattuur. Met de noodstroomfunctie kan de woning bij netuitval  van stroom worden voorzien.

Zoals bekend is Fronius als alternatief voor de eigen batterij een samenwerking aangegaan met Tesla. De Tesla Powerwall is in samenwerking met Fronius ontworpen en kan buiten opgehangen worden en ook aan de Symo Hybrid omvormer gekoppeld worden.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Statkraft zoekt:

Project Developer Wind

Statkraft is looking for a Project Developer Wind (2FTE)
Fulltime • Netherlands
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!