Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Mastervolt voegt Soladin 2200 WEB-omvormer toe aan assortiment

Mastervolt voegt Soladin 2200 WEB-omvormer toe aan assortiment

Mastervolt breidt haar assortiment uit met de Soladin 2200 WEB. Het model is vanaf deze week nu ook uit voorraad leverbaar bij alle Mastervolt-groothandels. Er zijn nu 4 modellen: 1.050W, 1.575W, 2.200W en 3.000W.

Daarnaast is de bekende Soladin 600 leverbaar. De Soladin WEB omvormers zijn standaard voorzien van IntelliShade, dat als onderdeel van Intelliconcept zorgt voor beperking van verliezen door schaduw. Beschaduwde zonnecellen worden geïsoleerd en gebypassed, waardoor de rest van de cellen in de panelen optimaal presteren.

Mastervolt heeft voor de twee laatste modellen - de 2.200W en 3.000W gekozen voor een IP65-behuizing zodat de omvormers bestand zijn tegen vochtige en stoffige omgevingsfactoren. De Soladin WEB omvormers zijn verder uitgerust met geïntegreerde WiFi in combinatie met online monitoring via het IntelliWeb portaal op de eigen Mastervolt-server in Nederland. De Soladin WEB-omvormers worden tenslotte standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Solar Monkey zoekt:

Sales Account Manager

Solar Monkey zoekt een Sales Account Manager
Fulltime • Den Haag
Ecotecworld zoekt:

Technisch Commercieel medewerker binnendienst

Ecotecworld zoekt een Technisch Commercieel medewerker binnendienst
Fulltime • Coevorden
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!