Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarEdge lanceert op InterSolar München de StorEdge Solutions

SolarEdge lanceert op InterSolar München de StorEdge Solutions

De Israëlische Power optimizer-fabrikant SolarEdge lanceert op de InterSolar in München StorEdge Solutions. De productreeks verhoogt de zelfconsumptie van zonnestroom en maakt tegelijkertijd energieopslag mogelijk.

Zoals eerder aangekondigd zal de StorEdge-oplossing compatibel zijn met Tesla's Powerwall. Bij StorEdge wordt standaard een volledige monitoringsoplossing meegeleverd die de eigen consumptie en de batterijstatus in één oogopslag weergeeft. Het product is eind 2015 commercieel beschikbaar.

Op de InterSolar zal SolarEdge verder de driefase-omvormers SE25K, SE27.6K, en SE33.3K lanceren. Deze omvormers zijn bedoeld om het aantal benodigde omvormers voor een pv-systeem en minimaliseren en de return-on-investment voor pv-systemen zo gunstig mogelijk te maken. De omvormers hebben standaard 12 jaar garantie, naar keuze uit te breiden tot 20 of 25 jaar. De nieuwe omvormers zijn vanaf juli 2015 leverbaar.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Financieel administratief medewerker

Zelfstroom zoekt een Financieel administratief medewerker
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Green Energy Company zoekt:

Adviseur zonnepanelen

Green Energy Company zoekt een Adviseur zonnepanelen
Fulltime • Weesp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!