Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarEdge lanceert op InterSolar München de StorEdge Solutions

SolarEdge lanceert op InterSolar München de StorEdge Solutions

De Israëlische Power optimizer-fabrikant SolarEdge lanceert op de InterSolar in München StorEdge Solutions. De productreeks verhoogt de zelfconsumptie van zonnestroom en maakt tegelijkertijd energieopslag mogelijk.

Zoals eerder aangekondigd zal de StorEdge-oplossing compatibel zijn met Tesla's Powerwall. Bij StorEdge wordt standaard een volledige monitoringsoplossing meegeleverd die de eigen consumptie en de batterijstatus in één oogopslag weergeeft. Het product is eind 2015 commercieel beschikbaar.

Op de InterSolar zal SolarEdge verder de driefase-omvormers SE25K, SE27.6K, en SE33.3K lanceren. Deze omvormers zijn bedoeld om het aantal benodigde omvormers voor een pv-systeem en minimaliseren en de return-on-investment voor pv-systemen zo gunstig mogelijk te maken. De omvormers hebben standaard 12 jaar garantie, naar keuze uit te breiden tot 20 of 25 jaar. De nieuwe omvormers zijn vanaf juli 2015 leverbaar.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
GroenLeven zoekt:

Business Development Manager Agri

kWh People zoekt voor GroenLeven een Business Development Manager Agri
Fulltime • Nederland
Zon&Co zoekt:

Verkoopadviseur Zonne-energie

Zon&Co zoekt een
32-38 uur per week • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!