Solar Magazine - Leeuwarden verwelkomt nieuw zonne-energiebedrijf: Zonnestroomexpert
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Leeuwarden verwelkomt nieuw zonne-energiebedrijf: Zonnestroomexpert

Leeuwarden verwelkomt nieuw zonne-energiebedrijf: Zonnestroomexpert

De Leeuwardse wethouder Isabelle Diks zal op 5 februari het nieuwe kantoor van de Zonnestroomexpert openen. Het nieuwe bedrijf de Zonnestroomexpert - geleid door Wim de Vries en Bert Schenkel - wil zonne-energie voor consumenten met bestaande woningen in Noord-Nederland gemakkelijk en bereikbaar. De verkoopformule van het bedrijf is erop gericht d at adviseurs aan huis komen voor gratis en vrijblijvende opname waarna bij aanschaf de klant logischerwijs van A tot Z ontzorgd wordt.

Claim
Zonnestroomexpert claimt in Noord-Nederland het grootste assortiment 'topmerken zonnepanelen voor de particuliere eigenaar' te hebben. In de showroom van Zonnestroomexpert staan er hier een aantal van opgesteld, evenals diverse montagesystemen en omvormers. Het bedrijf meldt dat de showroom iedere zaterdag is geopend en doordeweeks op afspraak.
Zonnestroomexpert slaat de handen ineen met financieel adviseur en makelaardij Kwadrant. Het Leeuwarder installatiebedrijf P. de Vries zal de installatie van de systemen verzorgen.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Lens zoekt:

Key Accountmanager

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1094BB, 75E
Kremer Techniek zoekt:

Adviseur Calculator – Duurzame Technieken

32-40 uur - 's-Heerenberg Ulenpasweg 2b 7041 GB
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!