Solar Magazine - Mastervolt centraliseert Duitse en Italiaanse activiteiten in Amsterdam
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Mastervolt centraliseert Duitse en Italiaanse activiteiten in Amsterdam

Mastervolt centraliseert Duitse en Italiaanse activiteiten in Amsterdam

De Nederlandse omvormerfabrikant Mastervolt heeft aangekondigd haar verkoop- en dienstverlenende activiteiten in Duitsland en Italië te consolideren en te centraliseren op het hoofdkantoor in Amsterdam. Klanten in Italië blijven volgens een woordvoerder toevertrouwd aan de zorgen van de huidige en ervaren distributeur Mastervolt Italia Srl en de andere bekende distributeurs. De verkoopkantoren in Duitsland en Italië zullen eind februari 2013 hun deuren sluiten. De verkoopkantoren in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, de Verenigde Staten en Azië blijven operationeel.

Nieuw assortiment
De structurele verandering in deze twee landen is in overeenstemming met de bedrijfsfilosofie van Mastervolt om samen te werken met een wijdvertakt, ervaren netwerk op het gebied van installatie en distributie. Nu de markt voor zonne-energie zich ontwikkelt in de richting van slimme energie-oplossingen zullen partners en klanten worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor, waar Mastervolts technologische kennis beschikbaar is.
'Deze consolidatie stelt ons in staat onze klanten efficiënter te helpen, terwijl we tegelijkertijd onze operationele slagvaardigheid en onze kostenstructuur verbeteren', aldus Hans van Nikkelen Kuijper, chief executive officer van Mastervolt. 'In een snel veranderende technologische omgeving zal een efficiënte organisatorische structuur het ons mogelijk maken onze nieuwe innovatieve producten en diensten sneller op de markt te brengen'. Mastervolt stelt zich ten doel wereldwijde groei te creëren door zich te richten op innovatie en het introduceren van het nieuwe assortiment SoladinWeb omvormers, IntelliWeb monitoringtoepassingen, het assortiment Lithium Ion Ultra accu’s en het voltooien van de nieuwe assortiment 3-fasen SunMaster CS omvormers (7-30 kilowatt) in de komende maanden.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Soly zoekt:

Traineeship Sales Consultant

32-40 uur - Groningen, 9727 DW 5
Klimaatfonds Nederland zoekt:

Project Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Vreeland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!