Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gazet van Antwerpen: gevecht om klanten Solar Living

Gazet van Antwerpen: gevecht om klanten Solar Living

De Gazet van Antwerpen meldt vanochtend dat de gedupeerde klanten van het failliete Solar Living - zo'n vijftienduizend in totaal - worden bestookt met mails en brieven om een nieuw service- en verzekeringscontract af te sluiten voor hun zonnepanelen. Tot verbazing van Soleco - dat het klantenbestand van de curator kocht - komen deze niet van Soleco, maar van - aldus de krant - vermoedelijk de voormalige eigenaren van Solar Living die opereren onder de Nederlandse bedrijfsnaam Solar Technique.

Nieuwe verzekeraar
Soleco vond echter al een nieuwe verzekeraar voor de talrijke gedupeerden. Daarnaast heeft Soleco ook een akkoord gesloten met Yaper en Aspider, om de monitoring van de installaties te kunnen overnemen. Maar nog vooraleer Soleco de klanten van het vroegere Solar Living heeft kunnen contacteren om die contracten eventueel over te nemen, zijn al vele klanten bestookt met mails en brieven door Solar Technique. Wordt vervolgt.
Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Elektricien Zonnepanelen Utrecht

Fulltime (40 uur) - Vianen, Utrecht
4BLUE zoekt:

Allround Marketeer

Fulltime (40 uur) - Wijchen (Bijsterhuizen 3005a, 6604LP)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!