Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Teller blijft oplopen: 550,3 megawatt aan pv-projecten binnen SDE+ goedgekeurd

Teller blijft oplopen: 550,3 megawatt aan pv-projecten binnen SDE+ goedgekeurd

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) meldt 550,3 megawatt aan pv-projecten te hebben goedgekeurd binnen de SDE+-regeling. In totaal is voor 1.346,9 megawatt (1,35 gigawatt) subsidie aangevraagd.

De goedkeuringen volgen elkaar inmiddels in rap tempo op, twee weken geleden vond de laatste update plaats, terwijl deze voorheen ongeveer maandelijks plaatsvond. Met de nieuwe ronde goedkeuringen is ook bekend geworden dat er nog 610 megawatt in behandeling is waar RVO.nl zich in de komende periode over zal buigen. De verschillende projecten krijgen gedurende vijftien jaar subsidie uit de SDE+-regeling.

Momenteel zijn al 2.170 projecten goedgekeurd en 150 projecten afgewezen of ingetrokken. In totaal zijn er voor zonnestroom 3.715 aanvragen gedaan, goed voor een budget van 2,018 miljard euro. Er zit momenteel nog een slordige 755 miljoen euro in de pot.

Voor zonnewarmte zijn nog altijd maar 10 aanvragen gehonoreerd, goed voor 1,8 megawattth. 5 aanvragen zijn nog in behandeling, goed voor 1 megawattth.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Klantenservice Medewerk(st)er

Wocozon zoekt een Klantenservice Medewerk(st)er
32-40 uur • Utrecht - De Meern
SolarEdge zoekt:

Field Service Engineer buitendienst

SolarEdge zoekt een Field Service Engineer buitendienst
Fulltime • Regio Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!