Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SMA tevreden over introductie Sunny Boy 1.5/2.5 tijdens eerste ADVANCE Installers Day

SMA tevreden over introductie Sunny Boy 1.5/2.5 tijdens eerste ADVANCE Installers Day

SMA Benelux heeft haar eerste SMA ADVANCE Installers Day achter de rug voor de leden van haar partnerprogramma. Het ADVANCE Installer Programma ondersteunt installateurs om een gekwalificeerd netwerk te creëren.

Het programma werd in oktober 2014 gelanceerd en telt inmiddels al meer dan 20 leden.Na een aantal verplichte opleidingen kunnen de installateurs zich kwalificeren. Wanneer alle opleidingen zijn gevolgd, moeten de installateurs nog slagen voor een evaluatie van hun kennis en vaardigheden.

Jan Van Laethem, Managing Director van SMA Benelux: 'In deze sterk concurrentiële markt willen installateurs zich onderscheiden van de concurrentie. Met ons partnerprogramma helpen wij hun om dat te doen, terwijl wij hun ook exclusieve ondersteuning en voordelen aanbieden. We hebben ook veel vragen van consumenten die een SMA omvormer willen en daarvoor een betrouwbare en kwaliteitsvolle installateur zoeken. Met dit in gedachten hebben we een programma opgericht dat installateurs ondersteunt, en dat hun ook een niveau van opleiding en kwalificatie biedt die hen helpt om aan de behoeften van consumenten te voldoen. Dit zorgt ervoor dat de consument een kwaliteitsvolle, betrouwbare installatie krijgt waarmee hij zeker is van gunstige opbrengsten.'


De eerste SMA ADVANCE Installers Day stond in het teken van de lancering van de nieuwe Sunny Boy 1.5/2.5. Tijdens een praktische workshop hebben 20 installateurs uit België en Nederland deze nieuwe omvormer in primeur en uitgebreid leren kennen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Account Manager

Wocozon zoekt een gedreven groene Account Manager voor de regio Noord Nederland gezocht
36-40 uur • De Meern - Utrecht
Solarcentury zoekt:

Junior Planoloog Zonneprojecten

Solarcentury zoekt een Junior Planoloog Zonneprojecten.
Fulltime • Helmond
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!