Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Crowdfunding Zonnewijde door grens van half miljoen euro

Crowdfunding Zonnewijde door grens van half miljoen euro

Het 20.000e zonnedeel voor het solar crowdfundingproject ZonneWIJde is verkocht. Daarmee is in korte tijd door 493 deelnemers meer dan 500.000 euro bijeengebracht.

Met nog 41 dagen te gaan is er nog maar 250.000 euro nodig om deze zomer in totaal bijna 7.000 zonnepanelen langs de snelweg bij Breda te kunnen installeren. De ZonneWIJde wordt gerealiseerd op een braakliggend terrein tussen Breda Princenhage en de snelweg en moet de komende twintig jaar gemiddeld 1,6 gigawattuur elektriciteit per jaar produceren, genoeg groene stroom voor ongeveer 450 huishoudens.

‘Het is geweldig om te zien hoe de ZonneWIJde nu echt leeft in Breda. En met dit tempo verwachten we zelfs al voor het einde van de campagne het doelbedrag gehaald te hebben’, aldus Edwin Waelput, initiatiefnemer van de ZonneWIJde. Naast de Gemeente Breda werkt de ZonneWIJde ook samen met duurzame energieleverancier Greenchoice, en crowdfundingplatform Zonnepanelendelen. Naast crowdfunding zal een deel van het benodigde bedrag voor de aanschaf en installatie van de zonnepanelen ook worden gefinancierd door een Nederlandse duurzame bank.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Unisun Energy zoekt:

Business / Project Development Manager

Unisun Energy zoekt een Business / Project Development Manager
Fulltime • Rotterdam
Zonneplan zoekt:

Dakspecialist

Zonneplan zoekt een Dakspecialist.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!