Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ballast Nedam wint met nieuwe Solar-divisie Europse aanbesteding Gelderland

Ballast Nedam wint met nieuwe Solar-divisie Europse aanbesteding Gelderland

Ballast Nedam mag inwoners en bedrijven in de regio Rivierenland in de provincie Gelderland van zonnepanelen gaan voorzien. Het bedrijf kwam als winnaar uit de bus bij de Europese aanbesteding van zonnepanelen door Regio Rivierenland en Stadsregio Arnhem Nijmegen. Van de tien inschrijvers biedt het bedrijf naar het oordeel van de regionale overheden de beste prijs-kwaliteitverhouding. Tot nu toe heeft maar liefst een half procent van de huishoudens in het gebied - 1.500 van de 320.000 huishoudens - interesse getoond in de aanschaf van een zonne-energiesysteem. Geïnteresseerde huishoudens en/of organisaties kunnen het assortiment zonnepanelen bekijken op een speciaal ingerichte website. Belangstellenden kunnen tot en met 30 juni 2013 een prijsopgave op maat aanvragen. Ballast Nedam is het eerste grote bouwbedrijf dat zich in de groeiende markt van zonne-energie roert.

Ballast Nedam Solar-divisie
Daar Ballast Nedam zelf geen installateurs heeft die gespecialiseerd zijn in de installatie van zonnepanelen, gaat het bedrijf samenwerken met lokale installateurs. Wel heeft Ballast Nedam riep vorig jaar een Solar-divisie in het leven - zie ook de speciale Ballast Nedam Solar (BN Solar) website - waarmee het bedrijf een PV Privé concept in de markt zet voor ondernemingen. Binnen haar eigen bedrijf voert Ballast Nedam momenteel een PV Privé pilot, waarna ze massaal de markt zal gaan benaderen.
In januari en februari worden er, in afstemming met de deelnemende gemeenten, diverse informatieavonden georganiseerd. Deze worden aangekondigd op de gemeentepagina van het plaatselijke huis-aan-huis-blad. De inkoopactie is voortgekomen uit een initiatief van de gemeente Beuningen. Vervolgens is de actie  verder ‘uitgerold’ naar de gemeenten Arnhem, Buren, Culemborg, Doesburg, Druten, Duiven, Geldermalsen, Groesbeek, Heumen, Lingewaal, Lingewaard, Maasdriel, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar, Neder-Betuwe, Neerijnen, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Tiel, Ubbergen, West Maas en Waal, Westervoort, Wijchen, Zaltbommel en Zevenaar. De inkoopactie is onderdeel van De Groene Kracht, de regionale samenwerkingsagenda voor nieuwe energie in de regio Arnhem Nijmegen en van het uitvoeringsprogramma duurzame energie van Regio Rivierenland.
Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Wattkraft GmbH & Co. KG zoekt:

Front Office medewerker – Inside Sales

Fulltime (40 uur) - 3552ez
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!