Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Good! organiseert op 17 en 18 april 2013 zonne-energievakbeurs Solar Solutions

Good! organiseert op 17 en 18 april 2013 zonne-energievakbeurs Solar Solutions

'Duurzaamheidsrealisatiespecialist' Good! organiseert op woensdag 17 en donderdag 18 april de zonne-energievakbeurs Solar Solutions. De Expo Haarlemmermeer zal toneel zijn van de beurs waar leveranciers, producenten en installateurs elkaar ontmoeten om nieuwe kansen te benutten in de Nederlandse zonne-energiemarkt. Solar Solutions kent drie pijlers: sales, workshops & trainingen en netwerken. De beursorganisatie werkt samen met de brancheverenigingen UNETO-VNI en Holland Solar en als mediapartner is Solar Magazine geselecteerd.

Verkoopplatform
Solar Solutions is een verkoopplatform voor leveranciers, importeurs en fabrikanten van zonnestroompanelen, omvormers, bekabeling, zonnecollectoren, zonneboilers, monitorsystemen, montagesystemen, meetapparatuur, gereedschappen en alle andere aan zonne-energie gerelateerde producten en diensten.
De bezoekers van Solar Solutions zijn installateurs uit de Warmte en Elektrotechnische installatiebranche, dakspecialisten en bouwbedrijven. Op Solar Solutions vindt de installateur op één plek een totaaloverzicht van producten en diensten, van technische  innovaties en ontwikkelingen en van professionele opleidingen en bijscholing. De beurs is volgens de organisatie bovendien interessant voor beslissers uit de overheid, semi-overheid, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren (vve's) en overige gebouwbeheerders.

Workshops
Tijdens de vakbeurs wordt voor de bezoekers een uitgebreid programma georganiseerd van technische workshops waarin niet alleen aandacht wordt besteed aan nieuwe producten, montageaspecten, technische innovaties, valbeveiliging, opbrengstberekeningsmodellen, maar ook aan marketing & sales. Naast de workshops is ook aandacht voor training en certificering tot erkend zonne-energie installateur of installatiebedrijf.
Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Operationeel Uitvoerder

Fulltime (40 uur) - 5667 KX
Eigenenergie.net zoekt:

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - Geldrop, Spaarpot 20 5667 KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!