Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Markel International introduceert zonne-energieverzekering

Markel International introduceert zonne-energieverzekering

Verzekeraar Markel International Nederland, gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en technische verzekeringen, introduceert een nieuwe verzekering voor zonnepanelen en zonneboilers. De zonne-energievrzekering van Markel verzekert zonne-energiesystemen tegen alle van buitenkomende onheilen en zelfs eigen gebrek van de installatie. Ook de financiële schade door opbrengstverlies is standaard meeverzekerd.
 
Diefstal
In toenemende mate worden in Nederland gebouwen voorzien van zonne-energie installaties. Voor eigenaren van deze kostbare installaties is het van belang dat deze systemen blijven functioneren en garant staan voor een hoge opbrengst van elektriciteit of warmte. Schade en opbrengstverlies hebben direct gevolgen voor de terugverdientijd van deze systemen. De nieuwe verzekering van Markel verzekert een uitgebreid scala aan risico’s dat met het gebruik van zonne-energiesystemen te maken heeft. In vergelijking tot de brandverzekering, waar veel zonne-energiesystemen onder verzekerd worden, verzekert de Zonne-energie Verzekering naast stormschade alle schade veroorzaakt door wind, bijvoorbeeld door het losraken van dakpannen of vallende takken. Ook schade veroorzaakt door eigen gebrek van de installatie of door diefstal zonder sporen van braak is verzekerd. Daarnaast zijn alle vormen van overspanning- of elektriciteitsschade verzekerd met de Zonne-energie Verzekering.


Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Wattkraft GmbH & Co. KG zoekt:

Front Office medewerker – Inside Sales

Fulltime (40 uur) - 3552ez
PVO International zoekt:

Product Manager

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!