Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlandse bedrijven halen crowdfundingsdoelen voor pv-projecten

Nederlandse bedrijven halen crowdfundingsdoelen voor pv-projecten

Solar Assets Belgium 1 (SAB), dochterbedrijf van Sunrock Investments, heeft succesvol haar zonobligatie-uitgifte voltooid.Ook de crowfundingactie 'Samen Solar met Amstelveen College' van Amstelveen haalde haar doel.

In ongeveer tweeënhalve maand is door SAB het streefbedrag van tweehonderdvijftigduizend opgehaald bij iets meer dan zestig investeerders via het crowdfundingplatform duurzaaminvesteren.nl. Houders van een obligatie in zonne-energieproject Borgloon krijgen jaarlijks een vaste rente van zes procent uitgekeerd en participeren zo in een goed renderend, reeds vijf jaar operationeel, zonne-energieproject. Het project ligt op het dak van een grote fruitteler in Vlaanderen.

De crowdfundingcampagne 'Samen Solar met het Amstelveen College' van het Amstelveen College, Zonnepanelendelen.nl en Sungevity, heeft op haar beurt het doel al in de helft van de tijd bereikt. Op 15 december begon de actie en op 4 februari is het achthonderdste en laatste zonnedeel verkocht.

De crowdfundingcampagne wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amstelveen in de verwachting dat na deze pilot ook andere scholen, instellingen en verenigingen enthousiast zullen zijn en gebruik zullen maken van het ontwikkelde model. De gemeente Amstelveen heeft hiervoor subsidie verkregen van de Stadsregio Amsterdam.
Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
VDH Solar zoekt:

administratief medewerker orderverwerking

VDH Solar zoekt een administratief medewerker orderverwerking.
Fulltime • Hazerswoudedorp
SegenSolar zoekt:

Technical Support (m/v) met focus op de Benelux

SegenSolar zoekt een Technical Support (m/v) met focus op de Benelux
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!