Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlandse bedrijven halen crowdfundingsdoelen voor pv-projecten

Nederlandse bedrijven halen crowdfundingsdoelen voor pv-projecten

Solar Assets Belgium 1 (SAB), dochterbedrijf van Sunrock Investments, heeft succesvol haar zonobligatie-uitgifte voltooid.Ook de crowfundingactie 'Samen Solar met Amstelveen College' van Amstelveen haalde haar doel.

In ongeveer tweeënhalve maand is door SAB het streefbedrag van tweehonderdvijftigduizend opgehaald bij iets meer dan zestig investeerders via het crowdfundingplatform duurzaaminvesteren.nl. Houders van een obligatie in zonne-energieproject Borgloon krijgen jaarlijks een vaste rente van zes procent uitgekeerd en participeren zo in een goed renderend, reeds vijf jaar operationeel, zonne-energieproject. Het project ligt op het dak van een grote fruitteler in Vlaanderen.

De crowdfundingcampagne 'Samen Solar met het Amstelveen College' van het Amstelveen College, Zonnepanelendelen.nl en Sungevity, heeft op haar beurt het doel al in de helft van de tijd bereikt. Op 15 december begon de actie en op 4 februari is het achthonderdste en laatste zonnedeel verkocht.

De crowdfundingcampagne wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amstelveen in de verwachting dat na deze pilot ook andere scholen, instellingen en verenigingen enthousiast zullen zijn en gebruik zullen maken van het ontwikkelde model. De gemeente Amstelveen heeft hiervoor subsidie verkregen van de Stadsregio Amsterdam.
Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
SOLNET GROUP zoekt:

Sales Manager Netherlands

SOLNET GROUP zoekt een Sales Manager Netherlands.
Fulltime • Nederland
ECONNETIC zoekt:

Consultant Hernieuwbare Energie

ECONNETIC zoekt een Consultant Hernieuwbare Energie
Fulltime • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!