Solar Magazine - Solar Magazine genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Magazine genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar

Solar Magazine genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar

De website van Solar Magazine is genomineerd voor De Website van het Jaar-verkiezing. Dit is de publieksprijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan de beste website van Nederland.

Eerdere winnaars van deze verkiezing waren onder andere Buienradar, Radar, Tweakers Pricewatch en afgelopen jaar Timing.

Populariteit en kwaliteit
De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce in samenwerking met onafhankelijk onderzoeksbureau Multiscope, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

De redactie van Solar Magazine maakt in de categorie Duurzaamheid kans op 2 prijzen:

  • Beste website: de website of app met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste: de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie.

Kans op prijzen
Dit jaar wisten al ruim 6 miljoen lezers de website naar Solar Magazine te vinden om het laatste nieuws over zonne-energie te lezen. Wilt u ons helpen deze verkiezing te winnen? Klik op deze link om te stemmen. Geef uw beoordeling en vul uw naam en e-mailadres in. U krijgt een e-mail om uw stem te bevestigen*.

Onder de stemmers van de Website van het Jaar-verkiezing worden er dit jaar door de organisatoren een zestal prijzen met een totale waarde van 1.400 euro verloot: een Playstation 5, een smartwatch van Apple of Samsung, 200 euro shoptegoed, een Instax Mini-camera (2 keer) en een 1-jarig bioscoopabonnement.

STEM NU!

* Let op: Helaas kan het voorkomen dat u geen bevestigings-e-mail ontvangt om uw stem te bevestigen. Check dan even of de bevestigings-e-mail in uw ongewenste postvak (spam) terecht is gekomen. Ook kan het voorkomen dat u uw e-mailadres per ongeluk verkeerd heeft ingevoerd. Breng in dat geval nogmaals uw stem uit en controleer of u uw e-mailadres goed geschreven heeft.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Hoofd Uitvoer

32-40 uur - Amsterdam
DMEGC zoekt:

Benelux Sales Director

Fulltime (40 uur) - Fulltiem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!