Solar Magazine - Trina Solar introduceert in Europa nieuwe versie van Vertex S zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Trina Solar introduceert in Europa nieuwe versie van Vertex S zonnepanelen
© Trina Solar

Trina Solar introduceert in Europa nieuwe versie van Vertex S zonnepanelen

Trina Solar meldt in Europa een nieuwe productgeneratie van de Vertex S zonnepanelen te introduceren. De fabrikant meldt de aankomst van het Vertex S zonnepaneel, binnenkort gevolgd door Vertex S Full Black.

Beide zonnepanelen komen beschikbaar via zijn distributiepartners in heel Europa.

Rechthoekige wafer
Half juli rolde de eerste nieuwe generatie zonnepanelen uit de fabriek en Trina Solar stelt er alles aan gedaan te hebben om ze zo snel mogelijk naar Europa te halen. De geüpgradede zonnepanelen van de Vertex S-serie kunnen een vermogen tot 430 wattpiek bereiken. Ze zijn ontwikkeld en vervaardigd op basis van zonnecellen gebaseerd op wafers van 210 bij 210 millimeter, te weten met behulp van rechthoekige 210R-cellen. De zonnepaneelserie ging in april in massaproductie en kent een efficiëntie van 21,5 procent.

Sinds Trina Solar’s 210R Vertex-serie in mei officieel aan klanten werd gepresenteerd, heeft de fabrikant naar eigen zeggen de orders uit alle hoeken van de wereld zien binnenstromen en producten worden daarom direct verzonden als ze van de productielijn komen.

Volledig zwart
De Vertex S Full Black voegt straks een elegant en geavanceerd volledig zwart ontwerp toe aan deze prestatieverbeteringen. De gebruikte zwarte zonnecellen met ultrafijne busbars en andere zwarte componenten creëren een ​​visueel aantrekkelijk product dat volgens de fabrikant zowel modern als klassiek is.

De Vertex S Full Black versloeg bij de Red Dot Product Design Award 2022 duizenden inzendingen van andere bedrijven. Trina Solar is de eerste grote Chinese zonnepaneelfabrikant die de ‘Oscar’ van de designwereld heeft gewonnen.

Europese behoeften
Gonzalo de la Viña, hoofd Europa bij Trina Solar, stelt dat zijn bedrijf door de komst van de nieuwe generatie zonnepanelen in staat is te voldoen aan de nieuwste Europese behoeften. ‘De rooftop-markt laat in Europa een sterke groei zien. Er is een enorm onbenut potentieel, zowel op daken van woongebouwen als op commerciële en industriële gebouwen. Speciaal voor dit belangrijke segment hebben wij nu de juiste producten voorhanden.’

Bekijk de zonnepanelen van Trina Solar hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Zonnepanelen op het Dak BV zoekt:

PV Designer / Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - Barneveld
Zonmaat zoekt:

Leermeester Electra

32-40 uur - Provincie Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!