Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ZON: 'Afschaffen salderen moet net zo moeilijk worden als afschaffen hypotheekrenteaftrek’

ZON: 'Afschaffen salderen moet net zo moeilijk worden als afschaffen hypotheekrenteaftrek’

De werkgeversorganisatie Zonne-energie Ondernemers Nederland (ZON) zag half november het levenslicht. In de december-editie van Solar Magazine is een uitgebreid vraaggesprek te lezen met het ZON-bestuur.


ZON stelt dat ons land in 2020 over tien gigawatt pv kan beschikken en in 2030 zelfs over achtentwintig gigawatt. De redactie van Solar Magazine onderwierp de bestuursleden aan een kritisch vragenvuur. 'Via de informele weg probeert een groot aantal partijen hun stempel te drukken op het salderingsdossier. Als wij niet opletten, kan dat zomaar een stempel zijn die ons niet bevalt. Wij streven ernaar dat het afschaffen van de salderingsregeling voor de politiek net zo moeilijk wordt als het afschaffen van de hypotheekrenteaftrek', aldus het ZON-bestuur.

Lees het volledige artikel - en de te bewandelen weg naar tien gigawatt in 2020 - in de december-editie van Solar Magazine (pdf hier te downloaden).

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
LightsourceBP zoekt:

Project Developer

LightsourceBP is looking for a Project Developer.
Fulltime • Netherlands
Solarcentury zoekt:

Projectengineer zonneprojecten

Solarcentury zoekt een projectengineer zonneprojecten
Fulltime • Helmond
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!