Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BYD breidt samenwerking met groothandel Buyers World uit

BYD breidt samenwerking met groothandel Buyers World uit

Zonnepanelen en batterijfabrikant BYD breidt haar samenwerking met Buyers World uit. BYD laat weten begin 2015 'door te pakken' en hiermee een belangrijke stap te zetten bij de verdere Europese marktpenetratie.

Door de samenwerking wordt Buyers World in Europa definitief BYD's belangrijkste en grootste verdeler. In 2015 vieren de twee bedrijven een jubileum, zij werken dan vijf jaar samen.

Buyers World zag in 2009 het levenslicht en wordt vanuit Amsterdam en China geleid door Maurice van den Berk en Hendrik van de Wal. Het bedrijf heeft al jaren een vaste dependance in China om permanent toe te kunnen zien op de productkwaliteit.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Esdec zoekt:

Business analyst

Esdec zoekt een business analyst.
Fulltime • Deventer
Zonnegilde zoekt:

Technicus beheer pv-installaties

Zonnegilde zoekt een technicus beheer pv-installaties
Fulltime • Kampen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!