Solar Magazine - Liveblog Solar Solutions dag 3 | Recordaantal van 5.322 bezoekers op tweede beursdag, winnaars awards genieten na
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Liveblog Solar Solutions dag 3  | Recordaantal van 5.322 bezoekers op tweede beursdag, winnaars awards genieten na

Liveblog Solar Solutions dag 3 | Recordaantal van 5.322 bezoekers op tweede beursdag, winnaars awards genieten na

De exposanten van Solar Solutions International en beursorganisatie Good! kunnen terugkijken op een geslaagde tweede beursdag. Dag 2 leverde het recordaantal van 5.322 bezoekers op.

Op de tweede beursdag gingen onder meer Friday Energy en Viridian Solar met een award aan de haal. Zij wonnen de prijzen voor beste innovaties die op de beursvloer te zien zijn.

Terwijl de winnaars van de awards nagenieten, is er op de laatste beursdag nog een belangrijke prijs te verdelen: die van Nationaal Kampioen Panelen Plaatsen. De winnaars van de voorrondes strijden vanmiddag om de bokaal van het NK Panelen Plaatsen.

Suntech Energy wint NKPP
De winnaar van de tweede editie van het Nederlands Kampioenschap Panelen Plaatsen is bekend: Nikita Artamonov en Jonne den Hartog van Suntech Energy. Zij versloegen in de finale Dijkman Zonne-energie.

12.887 bezoekers
Met op dinsdag 3.752 bezoekers, op woensdag 5.322 bezoekers en op de laatste beursdag 3.813 bezoekers heeft Solar Solutions Internationaal een recordaantal van 12.887 bezoekers getrokken.

In 2023 vindt de vakbeurs plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 maart in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
SolarNRG zoekt:

Accountmanager MKB

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
SolarNRG zoekt:

Calculator Zonnestroom

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!