Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlands bedrijf Robisol introduceert prefab op maat gemaakt bipv-systeem

Nederlands bedrijf Robisol introduceert prefab op maat gemaakt bipv-systeem

Robisol introduceert het building integrated pv-systeem B35. Het systeem maakt gebruik van standaard zonnepanelen. Afhankelijk van maat van paneel en dakvlak, wordt het systeem op maat gemaakt en prefab geleverd.

Het bedrijf uit Berkel & Rodenrijs verzorgde eerder dit jaar de pv-integratie voor de tuinkamer van het TU Delft project Prêt-à-Loger. Naast de montage tussen dakpannen, leistenen of andere bedekkingsmaterialen, biedt het systeem de mogelijkheid om volledig nieuwe daken te bouwen.

Daarbij worden dummypanelen gebruikt om het dakvlak op maat te maken en om posities te creëren voor het doorvoeren van een schoorsteen of ontluchtingspijp. Met overgangsprofielen, nokken, dakeindprofielen en goten kan het systeem voor vrijwel ieder dak op maat worden gemaakt. 'Unieke oplossingen voor het koelen van de pv-panelen, het ontluchten van het onderdak, de afvoer van condenswater en de opvang van uitzettingsverschillen maken het BIPV B35 Systeem een compleet en betrouwbaar product', aldus een woordvoerder van Robisol.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Pon Power zoekt:

Productmanager CAT Solar

Pon Power zoekt een productmanager CAT Solar
Fulltime • Almere
BayWa zoekt:

Sales Representative (België)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • België
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!