Solar Magazine - Nederlands bedrijf Robisol introduceert prefab op maat gemaakt bipv-systeem
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlands bedrijf Robisol introduceert prefab op maat gemaakt bipv-systeem

Nederlands bedrijf Robisol introduceert prefab op maat gemaakt bipv-systeem

Robisol introduceert het building integrated pv-systeem B35. Het systeem maakt gebruik van standaard zonnepanelen. Afhankelijk van maat van paneel en dakvlak, wordt het systeem op maat gemaakt en prefab geleverd.

Het bedrijf uit Berkel & Rodenrijs verzorgde eerder dit jaar de pv-integratie voor de tuinkamer van het TU Delft project Prêt-à-Loger. Naast de montage tussen dakpannen, leistenen of andere bedekkingsmaterialen, biedt het systeem de mogelijkheid om volledig nieuwe daken te bouwen.

Daarbij worden dummypanelen gebruikt om het dakvlak op maat te maken en om posities te creëren voor het doorvoeren van een schoorsteen of ontluchtingspijp. Met overgangsprofielen, nokken, dakeindprofielen en goten kan het systeem voor vrijwel ieder dak op maat worden gemaakt. 'Unieke oplossingen voor het koelen van de pv-panelen, het ontluchten van het onderdak, de afvoer van condenswater en de opvang van uitzettingsverschillen maken het BIPV B35 Systeem een compleet en betrouwbaar product', aldus een woordvoerder van Robisol.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2022

Realtime interface op komst: ‘Noodrem leidt tot enorme hoeveelheid extra aansluitcapaciteit  wind- en zonne-energie’ Professor Wim Sinke zwaait af: ‘We still ain’t seen nothing yet’ Zonnemarkt: ‘Einde...
Vacatures
Janszon BV zoekt:

Service Technicus PV systemen in Amsterdam

32-40 uur - Amsterdam
Janszon BV zoekt:

Projectleider Zonne-Energie

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!