logo
wvhj2023
hero-image
27 november 2014

MetDeZon en Gutami Solar geselecteerd als nieuwe leveranciers groepsaankoop SamenZonneEnergie

MetDeZon en Gutami Solar zijn geselecteerd als leveranciers voor de nieuwste groepsaankoop van SamenZonneEnergie Zuid-Holland. Begin oktober gingen 39 gemeenten uit de provincie Zuid-Holland met iChoosr van start.
6 november organiseerde iChoosr de veiling. Voor het eerst leidt de veiling van SamenZonneEnergie tot twee winnende zonnepanelenleveranciers. Omdat het aantal deelnemers groot is en verspreid over geheel Zuid-Holland, is het voor de leveranciers op deze manier volgens iChoosr haalbaar om alle installaties binnen een half jaar af te ronden. Het gebied is verdeeld tussen de twee leveranciers en de deelnemers ontvangen hun persoonlijk aanbod van de leverancier die in hun regio actief is. De uiteindelijke pakketprijzen en de gestelde kwaliteitseisen zijn identiek bij beide leveranciers.

Deelnemers kunnen uiterlijk 24 december beslissen of ze het aanbod accepteren en in 2015 zelf groene energie zullen opwekken met hun eigen zonnepanelensysteem. Tot die tijd vinden op diverse locaties in de provincie informatievonden plaats.
Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten