Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GTV introduceert nieuwe stringboxen voor overspanningsbeveiliging zonnepanelen
© GTV

GTV introduceert nieuwe stringboxen voor overspanningsbeveiliging zonnepanelen

GTV Elektro presenteert een nieuwe lijn stringboxen die pv-installaties kunnen beveiligen tegen overspanning. De stringboxen, ook wel pv-boxen genoemd, vangen de hoge spanningsverschillen op.

Daarmee wordt schade aan zonnepanelen voorkomen.

QR-code
Voor elke situatie bouwt GTV Elektro stringbox-oplossingen. Het programma stringboxen bestaat uit voorgeassembleerde oplossingen die toegepast kunnen worden in veelvoorkomende situaties, voor uitzonderlijke situaties is er maatwerk. Alle stringboxen worden samengesteld overeenkomstig IEC61439 in uv-bestendige behuizingen die geschikt zijn voor buiteninstallaties. In de GTV-oplossing is een overspanningsbeveiliging van het merk Dehn. Verder kan er gekozen worden uit meerdere fabricaten overspanningsbeveiligingen (SPD).

Ieder GTV-box is voorzien van een QR-code. Het gebruik van deze QR-code is een handige en snelle manier om via een mobiel device toegang te geven tot gedetailleerde informatie van het specifieke geleverde product. Tevens is er middels een aanvullende module de mogelijkheid om de periodieke installatieinspectie uit te voeren en vast te leggen. Daarnaast kan de QR-code gekoppeld worden aan de eigen inspectiesoftware, wat onderhoud en inspectie nog effectiever en efficiënter maakt.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
SolarComfort zoekt:

Werkvoorbereider-calculator

Fulltime (40 uur) - De Chamotte 32, 4191 GT Geldermalsen
Zon Advies Nederland zoekt:

Werkvoorbereider buitendienst (€ 4.000,00 - € 6.000,00)

Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!