logowvhj2023
© GTV
© GTV
14 september 2020

GTV introduceert nieuwe stringboxen voor overspanningsbeveiliging zonnepanelen

GTV Elektro presenteert een nieuwe lijn stringboxen die pv-installaties kunnen beveiligen tegen overspanning. De stringboxen, ook wel pv-boxen genoemd, vangen de hoge spanningsverschillen op.

Daarmee wordt schade aan zonnepanelen voorkomen.

QR-code
Voor elke situatie bouwt GTV Elektro stringbox-oplossingen. Het programma stringboxen bestaat uit voorgeassembleerde oplossingen die toegepast kunnen worden in veelvoorkomende situaties, voor uitzonderlijke situaties is er maatwerk. Alle stringboxen worden samengesteld overeenkomstig IEC61439 in uv-bestendige behuizingen die geschikt zijn voor buiteninstallaties. In de GTV-oplossing is een overspanningsbeveiliging van het merk Dehn. Verder kan er gekozen worden uit meerdere fabricaten overspanningsbeveiligingen (SPD).

Ieder GTV-box is voorzien van een QR-code. Het gebruik van deze QR-code is een handige en snelle manier om via een mobiel device toegang te geven tot gedetailleerde informatie van het specifieke geleverde product. Tevens is er middels een aanvullende module de mogelijkheid om de periodieke installatieinspectie uit te voeren en vast te leggen. Daarnaast kan de QR-code gekoppeld worden aan de eigen inspectiesoftware, wat onderhoud en inspectie nog effectiever en efficiënter maakt.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.