logo
wvhj2023
© Dé Duurzame Uitgeverij
© Dé Duurzame Uitgeverij
10 september 2020

Solar Magazine introduceert productzoeker en verbindt vraag en aanbod

De redactie van Solar Magazine lanceert de productzoeker. Deze online-database bevat het grootste aanbod van zonne-energieproducten en bijbehorende productinformatie in de Benelux.

De Solar Magazine productzoeker brengt fabrikanten, groothandels, installateurs en zakelijke en particuliere eindgebruikers met elkaar in contact. In de productzoeker zijn momenteel al meer dan 300 verschillende producten te vinden, een aantal dat in de komende maanden meer dan zal verdubbelen.

Informatie in 3 stappen
Gebruikers van de website SolarMagazine.nl kunnen via de productzoeker in 3 stappen de gewenste producten vinden en in contact komen met de gekozen fabrikant, installateur en/of groothandel:

  1. producten zoeken;
  2. producten selecteren en bekijken;
  3. snel en gemakkelijk informatie opvragen bij de fabrikant of de installateur (voor eindgebruikers) of bij de groothandel (voor installateurs).

10 productgroepen
De productzoeker kent de volgende 10 productgroepen:

  1. Zonnepanelen
  2. Omvormers
  3. Montagesystemen
  4. Batterijen
  5. Laadpalen elektrische auto’s
  6. Monitoring
  7. Beveiliging
  8. Kabels & kabelmanagement
  9. Ontwerpsoftware
  10. Zonnewarmte

2,5 miljoen lezers
Uitgever Edwin van Gastel over de productzoeker: ‘Vandaag de dag bereiken de online-activiteiten van Solar Magazine allang niet meer alleen de zonne-energiesector. De installateur is nog altijd de belangrijkste lezer die de redactie met haar tijdschrift en wekelijkse nieuwsbrief bedient. Tegelijkertijd weten ook steeds meer zakelijke en residentiële eindgebruikers onze website te vinden. Met de productzoeker helpen wij hen in hun zoektocht naar informatie over zonnepanelen, omvormers en andere producten.’

Het onlinebereik van Solar Magazine is in de afgelopen 5 jaar namelijk explosief gegroeid. Zo telt de wekelijkse nieuwsbrief Zonneflits anno 2020 ruim 22.000 abonnees. Van Gastel hierover: ‘Daarmee is de Zonneflits binnen de Benelux de zonne-energienieuwsbrief met het grootste effectieve bereik, want van de ruim 22.000 abonnees opent 58,4 procent wekelijks onze nieuwsbrief. We verwachten dat de productzoeker die we nu op onze website lanceren het aantal websitebezoekers verder zal laten groeien. In 2019 mochten we ruim 2,8 miljoen unieke bezoekers verwelkomen op onze website en in de eerste 8 maanden van 2020 al ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers. Dat is een groei van meer dan 50 procent.’

Bent u fabrikant en wilt u meer informatie ontvangen over deelname aan de productzoeker? Neem contact op met de redactie via redactie@solarmagazine.nl!

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten