Solar Magazine - Tautus wint aanbesteding gemeente Oss voor ‘Zon op je dak’-project
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Tautus wint aanbesteding gemeente Oss voor ‘Zon op je dak’-project
© Inge Hogenbijl | Dreamstime.com

Tautus wint aanbesteding gemeente Oss voor ‘Zon op je dak’-project

De gemeente Oss heeft na een Europese aanbesteding Tautus geselecteerd voor het project ‘Zon op je dak’ waarbij huiseigenaren collectief zonnepanelen aankopen. In totaal namen 4 partijen deel aan de aanbesteding.

Deelnemers aan het project kunnen via een door de gemeente beschikbaar gestelde lening zonnepanelen kopen. De deelnemer wordt hierbij volledig ontzorgd doordat er een fullservicepakket wordt aangeboden: de installatie en het onderhoud van de zonnepanelen, een lening om dit mogelijk te maken en het afhandelen van de teruggave van de btw. De deelnemer betaalt de lening volledig af gedurende een periode van 15 jaar.

Tautus wordt verantwoordelijk voor het realiseren van de pv-systemen, alsook voor het opbouwen en onderhouden van de database, het onderhouden (inclusief opbrengstgarantie) van de zonnepaneelinstallaties gedurende 15 jaar en het factureren richting de deelnemers, inclusief het debiteurenrisico.

‘Met dit project willen we bereiken dat er bij ongeveer 1.000 woningeigenaren om en nabij 2,5 miljoen kilowattuur aan duurzame stroom wordt opgewekt’, aldus de gemeente Oss vorig jaar in de aanbestedingsdocumenten.

Realisatie van de installaties zal plaatsvinden in 2020, met uitloop naar 2021; afhankelijk van het aantal deelnemers.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
SolarNRG zoekt:

Inkoper

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
SolarNRG zoekt:

Accountmanager Zakelijk

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!