Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
REC: productie Alpha zonnepaneel van 450 wattpiek start in mei
© REC

REC: productie Alpha zonnepaneel van 450 wattpiek start in mei

REC Solar start in de maand mei in Singapore met de productie van een variant van het Alpha-zonnepaneel met 72 zonnecellen. Dit zonnepaneel heeft een vermogen tot 450 wattpiek.

REC startte afgelopen oktober in Singapore met het produceren van de nieuwe generatie zonnepanelen met 60 zonnecellen. Deze eerste variant kent een vermogen tot 380 wattpiek.

21,3 procent
De productie van de Alpha 72-serie is volgens REC opnieuw een blijk van vertrouwen en waardering voor high-endproductie in Singapore. Het zonnepaneel uit de Alpha 72-serie kent een modulerendement van 21,3 procent of 213 wattpiek per vierkante meter.

De Alpha 72-serie met heterojunctie zonnecellen is volgens REC geschikt voor het commerciële en industriële daksegment en grondgebonden installaties met ruimtebeperkingen. Met een gewicht van 23,5 kilogram is het zonnepaneel sneller te plaatsen door installateurs. De Alpha 72-serie heeft ook een van de dunste frames op de markt: 30 millimeter.

Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
ECONNETIC zoekt:

Junior Consultant Financiering

ECONNETIC zoekt een Junior Consultant Financiering
32-40 uur • Driebergen-Rijsenburg
Eigenenergie.net zoekt:

DC Monteur (zonnepaneelinstallaties, 3x)

Eigenenergie.net zoekt een DC Monteur (zonnepaneelinstallaties, 3x)
Fulltime • Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!