Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
REC start massaproductie Alpha zonnepaneel
© REC

REC start massaproductie Alpha zonnepaneel

Zonnepanelenfabrikant REC is in Singapore gestart met het produceren van zijn nieuwe generatie zonnepanelen. Het zonnepaneel met 60 zonnecellen haalt een vermogen tot 380 wattpiek.

REC claimt dat het zonnepaneel met een vermogen van 217 wattpiek per vierkante meter hiermee het hoogste vermogen ter wereld behaalt. Het bedrijf dicht het succes toe aan zijn innovatieve celtechnologie en het gepatenteerde ontwerp van de zonnepanelen.

Eerste installatie in Italië
Steve O'Neil, chief executive officer van REC, over het nieuwe zonnepaneel: ‘We zijn heel erg trots en verheugd om onze Alpha-zonnepanelen binnenkort over de hele wereld op de daken te zien. ’s Werelds eerste installatie in Italië is een belangrijke mijlpaal, aangezien Alpha staat voor meer vermogen met minder ruimte, voor iedereen.’

150 miljoen dollar
REC biedt werk aan ongeveer 2.000 medewerkers over de hele wereld en kent een wereldwijde productiecapaciteit van 1,8 gigawattpiek. Voor de productie van de Alpha-zonnepanelen is er 150 miljoen dollar geïnvesteerd om een productiecapaciteit van 600 megawattpiek te operationaliseren.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Junior Accountmanager

Zonneplan zoekt een Junior Accountmanager
Fulltime • Zwolle
ECONNETIC zoekt:

Senior Consultant Windenergie

ECONNETIC zoekt een Senior Consultant Windenergie
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!