Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Dutch Design Week: Kiki&Joost toveren zonnepanelen om in dakpannen en gevels
© Kiki&Joost | EigenEnergie.net

Dutch Design Week: Kiki&Joost toveren zonnepanelen om in dakpannen en gevels

EigenEnergie.net heeft tijdens de Dutch Design Week een nieuwe generatie gebouwgeïntegreerde zonnepanelen geïntroduceerd. Kiki & Joost hebben een speciale collectie zonnedakpannen en zonnegevelpanelen ontworpen.

De nieuwe lijn esthetische solar producten van Eigenenergie.net voor schuine daken en gevels worden vermarkt onder de naam MyEnergySkin.

Architecten en vastgoedontwikkelaars
Kiki & Joost zijn namelijk de creatieve ontwerpers van de productlijn en hebben een 2-tal zonnedakpannen en een 6-tal zonnegevelpanelen ontworpen middels inspiratie uit de natuur, historie en materialen.

Met deze productlijn hebben architecten en vastgoedontwikkelaars de mogelijkheid om grootschalig gevels en daken in energieproducerende gevels en daken te transformeren.

Print en structuur
Eigenenergie.net ontwikkelt, bouwt en exploiteert grootschalige zonnestroomprojecten, maar brengt onder de naam MyEnergySkin design en zonne-energietechnologie samen om aan de behoefte van esthetica in de gebouwde omgeving tegemoet te komen.

De eerste Energywall  (red. de oude naam van MyEnergySkin) werd vorig jaar voor het eerst toegepast: 48 nul-op-de-meterappartementen in Best opgeleverd. Het product stelt architecten en bouwers in staat om de gevel om te vormen tot een grote zonne-energiemodule met een eigen uitstraling die een geïntegreerd onderdeel wordt van het totale gebouw. Door middel van het toevoegen van een eigen print en/of structuur aan het glas kunnen esthetische façades ontworpen worden die ook energie opleveren.

Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Coolblue zoekt:

Zonnepanelen Installateur / Dakspecialist

Plus- en minpunten + Je staat samen met je collega op het dak en raakt perfect op elkaar ingespeeld met de montage van haken, rails en zonnepanelen. + Jullie zijn samen verantwoordelijk voor 1 à maximaal 2 installaties bij onze klanten...
Fulltime (40 uur) - Apeldoorn
Huurdezon (Zonnefabriek) zoekt:

Medewerker Sales

Huurdezon is een initiatief van Zonnefabriek. Zonnefabriek is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in zonne-energie. Met commercieel inzicht, idealisme en creativiteit hebben we binnen afzienbare tijd onze naam in Nederland gevestigd. Wij verkopen...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1096BD, 23A
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!