Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Dutch Design Week: Kiki&Joost toveren zonnepanelen om in dakpannen en gevels
© Kiki&Joost | EigenEnergie.net

Dutch Design Week: Kiki&Joost toveren zonnepanelen om in dakpannen en gevels

EigenEnergie.net heeft tijdens de Dutch Design Week een nieuwe generatie gebouwgeïntegreerde zonnepanelen geïntroduceerd. Kiki & Joost hebben een speciale collectie zonnedakpannen en zonnegevelpanelen ontworpen.

De nieuwe lijn esthetische solar producten van Eigenenergie.net voor schuine daken en gevels worden vermarkt onder de naam MyEnergySkin.

Architecten en vastgoedontwikkelaars
Kiki & Joost zijn namelijk de creatieve ontwerpers van de productlijn en hebben een 2-tal zonnedakpannen en een 6-tal zonnegevelpanelen ontworpen middels inspiratie uit de natuur, historie en materialen.

Met deze productlijn hebben architecten en vastgoedontwikkelaars de mogelijkheid om grootschalig gevels en daken in energieproducerende gevels en daken te transformeren.

Print en structuur
Eigenenergie.net ontwikkelt, bouwt en exploiteert grootschalige zonnestroomprojecten, maar brengt onder de naam MyEnergySkin design en zonne-energietechnologie samen om aan de behoefte van esthetica in de gebouwde omgeving tegemoet te komen.

De eerste Energywall  (red. de oude naam van MyEnergySkin) werd vorig jaar voor het eerst toegepast: 48 nul-op-de-meterappartementen in Best opgeleverd. Het product stelt architecten en bouwers in staat om de gevel om te vormen tot een grote zonne-energiemodule met een eigen uitstraling die een geïntegreerd onderdeel wordt van het totale gebouw. Door middel van het toevoegen van een eigen print en/of structuur aan het glas kunnen esthetische façades ontworpen worden die ook energie opleveren.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Head of Operations Energietransitie

Fulltime (40 uur) - Zwolle, 8021 EV 13D
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

AC/DC Engineer Zonnepanelen

32-40 uur - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!