Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
48 nul-op-de-meter-appartementen ‘De Willem’ en ‘de Zwijger’ in Best opgeleverd
(foto: BAM Wonen)

48 nul-op-de-meter-appartementen ‘De Willem’ en ‘de Zwijger’ in Best opgeleverd

Woonstichting ’thuis en BAM Wonen hebben 48 nul-op-de-meter-appartementen ‘De Willem’ en ‘de Zwijger’ opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Ze zijn voorzien van de Energywall, een pv-gevel van EigenEnergie.net.

EigenEnergie.net heeft als onderdeel van het Europese innovatieproject PV OpMaat in een gezamenlijke inspanning met NBArchitecten en Technisch Gevelbouw Management (TGM) de pv-gevel van deze flats ontwikkeld.

De appartementen zijn de eerste nul-op-de-meter-appartementencomplexen met 5 woonlagen in Nederland. Ketenpartners Woonstichting ’thuis, NBArchitecten en BAM Wonen ontwikkelden samen deze sociale NOM-huurwoningen. De gebouwen voorzien zichzelf in alle energie die nodig is.

Om voldoende energie op te wekken voor alle bewoners zijn dus niet alleen zonnepanelen op het dak geplaatst, maar ook tegen de, speciaal hiervoor ontworpen, gevels. De combinatie met de warmtekoude-installatie maakt gasloos bouwen mogelijk en draagt bij aan de CO2-doelstellingen voor 2050.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
HVC Lokale Energie zoekt:

Manager Geothermie Putten

HVC Lokale Energie zoekt een Manager Geothermie Putten
Fulltime • Alkmaar
3E zoekt:

Sales Manager - SynaptiQ & Data Services

3E zoekt een Sales Manager - SynaptiQ & Data Services
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!