Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Canadian Solar introduceert nieuwe generatie zonnepanelen KuBlack
© Canadian Solar

Canadian Solar introduceert nieuwe generatie zonnepanelen KuBlack

Canadian Solar kondigt een nieuwe generatie van het zonnepaneel KuBlack aan. De vernieuwde versie kent een extreem homogene, diepzwarte kleur door het onzichtbaar maken van de busbars.

Voorheen waren de zogenaamde ‘bussing ribbons’ optisch nog zichtbaar in de KuBlack-modules, maar deze zijn nu volledig esthetisch weggewerkt. De zonneceltechnologie van Canadian Solar elimineert bovendien de blauwachtige spiegeling die bij de reguliere zonnepanelen ervaren wordt.

Van 295 tot 310 wattpiek
De KuBlack CS3K-MS-zonnepanelen met halve zonnecellen op basis van mono perc-technologie hebben een vermogen van 295 tot 310 wattpiek. Deze range zal volgens de fabrikant op een later moment verder worden uitgebreid.

‘De bewezen technologie met halve zonnecellen verhoogt de betrouwbaarheid van het zonnepaneel, vermindert elektrische verliezen en verlaagt de bedrijfstemperatuur van het paneel’, aldus Canadian Solar.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Technisch beheerder

Fulltime (40 uur) - Zwolle, 8021 EV 13D
Straightforward zoekt:

Inspecteur PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Urmond, 6129 EL 49
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!