Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rijksoverheid gestart met Klimaatcampagne ‘Iedereen doet wat’: aandacht voor zonneboiler én zonnepanelen
© Rijksoverheid

Rijksoverheid gestart met Klimaatcampagne ‘Iedereen doet wat’: aandacht voor zonneboiler én zonnepanelen

De rijksoverheid is gestart met een langlopende campagne over de klimaattransitie. Onder de titel ‘Iedereen doet wat’ helpt de campagne mensen bij het maken van duurzame keuzes in en rond het huis.

De campagne maakt duidelijk dat iedereen iets kan bijdragen: groot of klein, goedkoop of duurder. De campagne biedt concrete handvatten aan mensen die hun leven willen verduurzamen. Op de website Iedereendoetwat.nl staan ruim 20 onderwerpen waarmee mensen hun leven kunnen verduurzamen. Deze onderwerpen zullen de komende jaren worden aangevuld en veranderen naarmate de klimaattransitie vordert. 'De een kan overwegen om zonnepanelen te installeren, terwijl de ander minder voedsel wil verspillen', schrijft het campagneteam.

De campagne is een gezamenlijk initiatief van 4 ministeries waaronder het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Met de campagne start ook een samenwerking met bedrijven en maatschappelijke organisaties die onder de titel ‘Iedereen doet wat’ mensen helpen, bijvoorbeeld met een concrete productactie of extra informatie. 

Zonnepanelen en zonneboilers zijn 2 van de maatregelen die onderdeel zijn van de campagne. Voor zonnepanelen is onderstaande rekensom opgenomen en voor  zonneboilers is een speciale campagnevideo ontwikkeld.

Bekijk hieronder ook de algemene campagnevideo.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Senior Technisch Inkoper

Libra Energy zoekt een Senior Technisch Inkoper
Fulltime • Uitgeest
Zelfstroom zoekt:

Hoofdmonteur (10x)

Zelfstroom zoekt een Hoofdmonteur (10x)
Fulltime • Zaandam | Lelystad | Groningen | Dordrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!