Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Na Schooldakrevolutie en Bajesrevolutie ook Theaterdakenrevolutie
© Andrey Bayda | Dreamstime.com

Na Schooldakrevolutie en Bajesrevolutie ook Theaterdakenrevolutie

Sungevity en Alexander Nieuwenhuis lanceren de Theaterdakenrevolutie. Met het initiatief wil het zonnepanelenbedrijf alle theaters in Nederland van zonnepanelen gaan voorzien.

Motie
Vorig jaar werd naar aanleiding van de Schooldakrevolutie een motie van GroenLinks en ChristenUnie aangenomen om op 6.000 Nederlandse schooldaken zonnepanelen te leggen. Die Schooldakrevolutie – waarvoor 900 scholen zich al hebben aangemeld – kreeg eerder dit jaar navolging toen de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) bekendmaakte alle geschikte bajesdaken vol te gaan leggen met zonnepanelen.

Tijdens het Nederlands Theater Festival is er een speciale bijeenkomst omtrent zonnepanelen voor theaters. Naast Sungevity geeft ook initiatiefnemer Remco Wagemakers acte de présence. Hij is aanjager van de verduurzaming van de cultuursector. Met zijn bureau 8080 geeft hij vorm aan de duurzaamheidsambities van culturele instellingen. 8080 stelde onder meer het duurzaamheidsbeleid van de Nationale Opera op en gaf vorm aan het collectief duurzame plantage Amsterdam, een samenwerking van 14 instellingen. Verder maakt tijdens de bijeenkomst ook de Zoncoalitie haar opwachting.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Praktijkopleider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - Zwolle, 8021 EV 13D
Zonmaat zoekt:

Stagiair(e) KAM Coördinator

Fulltime (40 uur) - W.M. Dudokweg 14, 1703 DB Heerhugowaard
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!