Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hellevoetsluis organiseert inkoopactie voor zonnepanelen op boten
foto: SUNBEAMsystem

Hellevoetsluis organiseert inkoopactie voor zonnepanelen op boten

Inkoopacties voor zonnepanelen zijn er in Nederland vele tientallen, maar een inkoopactie voor de installatie van zonnepanelen op boten lijkt een primeur. En die is er voor Hellevoetsluis…

De gemeente Hellevoetsluis is een samenwerking aangegaan met Sailspecials en Sail&Solar die de zonnepanelen gaan aanbieden aan de booteigenaren van Hellevoetsluis.

Het gaat om de panelen van het merk SUNBEAMsystem. De leverancier licht volgende week tijdens een bijeenkomst de techniek toe en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om mee te doen met de collectieve inkoopactie.

De inkoopactie is onderdeel van het Europese project Ports Energy and Carbon Savings (PECS) / Duurzaamheidsimpuls havengebied Hellevoetsluis dat wordt gefinancierd door het Interreg Twee Zeeën Programma 2014-2020 van de Europese Unie en door de provincie Zuid-Holland via de landschapstafel Voorne-Putten.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Rooftop Energy zoekt:

Accountmanager

Rooftop Energy zoekt een accountmanager
Fulltime • Rotterdam
ECONNETIC zoekt:

Consultant duurzame energie

ECONNETIC zoekt een consultant duurzame energie
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!