Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hellevoetsluis organiseert inkoopactie voor zonnepanelen op boten
foto: SUNBEAMsystem

Hellevoetsluis organiseert inkoopactie voor zonnepanelen op boten

Inkoopacties voor zonnepanelen zijn er in Nederland vele tientallen, maar een inkoopactie voor de installatie van zonnepanelen op boten lijkt een primeur. En die is er voor Hellevoetsluis…

De gemeente Hellevoetsluis is een samenwerking aangegaan met Sailspecials en Sail&Solar die de zonnepanelen gaan aanbieden aan de booteigenaren van Hellevoetsluis.

Het gaat om de panelen van het merk SUNBEAMsystem. De leverancier licht volgende week tijdens een bijeenkomst de techniek toe en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om mee te doen met de collectieve inkoopactie.

De inkoopactie is onderdeel van het Europese project Ports Energy and Carbon Savings (PECS) / Duurzaamheidsimpuls havengebied Hellevoetsluis dat wordt gefinancierd door het Interreg Twee Zeeën Programma 2014-2020 van de Europese Unie en door de provincie Zuid-Holland via de landschapstafel Voorne-Putten.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

BeLux Service Engineer VIP

SolarEdge zoekt in België een BeLux Service Engineer VIP
Fulltime • Antwerpen (België)
E2-Energie zoekt:

Solar monteur

E2-Energie zoekt een elektromonteur
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!