Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hellevoetsluis organiseert inkoopactie voor zonnepanelen op boten
foto: SUNBEAMsystem

Hellevoetsluis organiseert inkoopactie voor zonnepanelen op boten

Inkoopacties voor zonnepanelen zijn er in Nederland vele tientallen, maar een inkoopactie voor de installatie van zonnepanelen op boten lijkt een primeur. En die is er voor Hellevoetsluis…

De gemeente Hellevoetsluis is een samenwerking aangegaan met Sailspecials en Sail&Solar die de zonnepanelen gaan aanbieden aan de booteigenaren van Hellevoetsluis.

Het gaat om de panelen van het merk SUNBEAMsystem. De leverancier licht volgende week tijdens een bijeenkomst de techniek toe en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om mee te doen met de collectieve inkoopactie.

De inkoopactie is onderdeel van het Europese project Ports Energy and Carbon Savings (PECS) / Duurzaamheidsimpuls havengebied Hellevoetsluis dat wordt gefinancierd door het Interreg Twee Zeeën Programma 2014-2020 van de Europese Unie en door de provincie Zuid-Holland via de landschapstafel Voorne-Putten.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

1ᵉ Elektromonteur

Zonneplan zoekt een 1ᵉ Elektromonteur
Fulltime • Nederland
Elton (Elsun) zoekt:

Accountmanager

Elton (Elsun) zoekt een accountmanager.
Fulltime • Roden
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!