Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hoppenbrouwers wint 2 aanbestedingen van Waternet
foto: Waternet

Hoppenbrouwers wint 2 aanbestedingen van Waternet

Hoppenbrouwers heeft opnieuw een aanbesteding gewonnen. Ditmaal gaat het om 2 aanbestedingen van Waternet met een vermogen van 1,7 en 5,5 megawattpiek in Weesperkarspel en Nieuwegein.

Hoppenbrouwers won eerder al aanbestedingen van de waterschappen Brabantse Delta, Hunze en Aa en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Voor de nu uitgevoerde aanbesteding voor de aanleg van een zonneweide in Weesperkarspel van 1,7 megawattpiek ontving Waternet 4 inschrijvingen. De opdracht werd voor een bedrag van circa 860.000 euro gegund aan Hoppenbrouwers.

Voor de aanleg van een zonneweide op de locatie Nieuwegein, waar al een zonnepark aanwezig is, koos Waternet ook voor Hoppenbrouwers. Hier ontving Waternet voor het pv-systeem van 5,5 megawattpiek 3 inschrijvingen. De waarde van de order bedraagt hier ruim 2 miljoen euro.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Customer Support Technician

For its client Polyglot is looking for a Customer Support Technician NL/ENG
Fulltime • Nederland
Sunbeam zoekt:

Project engineer

Sunbeam zoekt een project engineer
Fulltime • Zeist
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!