Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nieuw directieteam voor KiesZon
foto: KiesZon

Nieuw directieteam voor KiesZon

Erik Snijders is de nieuwe algemeen directeur van KiesZon. Snijders werd benoemd vanuit de eigen gelederen en vormt nu de directie met Daan de Haas (financieel directeur) en Bram Peperzak (operationeel directeur).

Het directieteam volgt hiermee oprichters Frank Heijckmann en Gideon Overwater op die het bedrijf in 2017 aan Greenchoice verkochten, maar sindsdien nog wel werkzaam waren voor het bedrijf.

Snijders is sinds 2017 werkzaam bij KiesZon. Als commercieel manager breidde hij succesvol het aanbod aan duurzame oplossingen uit. In zijn nieuwe rol is Snijders verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van zowel het zakelijke als het particuliere portfolio van KiesZon.

KiesZon is onderdeel van Greenchoice. De duurzame-energieleverancier nam het bedrijf uit Rosmalen eind 2016 over. Evert den Boer, algemeen directeur Greenchoice, heeft groot vertrouwen in Snijders. ‘Erik heeft succesvol ingespeeld op de stroomversnelling die de laatste jaren is ontstaan in de zonnestroommarkt. Hij is de juiste persoon om de stijgende lijn door te trekken en de leidende positie van KiesZon in de markt te verstevigen.’

In 2018 plaatste KiesZon in totaal 200.000 zonnepanelen op met name logistiek vastgoed. Daarmee groeide de totale omvang van het zakelijke portfolio van KiesZon, gerealiseerd en in exploitatie, naar 80 megawattpiek. Onder leiding van de nieuwe directie zal in 2019 het portfolio doorgroeien naar ruim 400 megawattpiek.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
PVO International zoekt:

Medewerker Backoffice

PVO International zoekt een medewerker Backoffice
Fulltime • Rosmalen
Zonnefabriek zoekt:

Elektricien niveau 3

Zonnefabriek zoekt een Elektricien niveau 3
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!