Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LG Solar ontvangt Top Brand PV Europe Award van EuPD Research
foto: LG

LG Solar ontvangt Top Brand PV Europe Award van EuPD Research

EuPD Research heeft LG Solar beloond met de ‘Top PV Brand’ award in de categorie ‘zonnepanelen’. De award wordt sinds 2010 uitgegeven door het onafhankelijke Duitse onderzoeksbureau.

Installatiebedrijven uit Europa en Australië nemen deel aan het onafhankelijke onderzoek. Dit onderzoek vormt de basis voor de erkenning van het ‘Top Brand PV’-keurmerk. Daarbij worden specifieke factoren zoals merkperceptie, merkpositionering, marktpenetratie en tevredenheid in kaart gebracht. EuPD Research selecteert alleen producenten van wie het merk bovengemiddeld wordt beoordeeld.

‘We zijn zeer verheugd dat installateurs onze producten zo waarderen en zij ons opnieuw hebben gekozen als Top Brand PV Europe op het gebied van fotovoltaïsche energie. Deze onderscheiding onderstreept onze inspanningen om geavanceerde en krachtige pv-technologie en een snelle, betrouwbare service te bieden’, aldus Michael Harre, vicepresident van de EU Solar Business Group bij LG Electronics.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
Vattenfall zoekt:

Development Manager Large Scale Solar NL

Vattenfall zoekt een Development Manager Large Scale Solar NL
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!